Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Duurzaamheid

…% van ons assortiment heeft een keurmerk.

Wil je jouw assortiment vergroenen? Dat kan met onze vergroenscan! Dan bekijken we jouw aankopen van de afgelopen periode en stellen we groenere/duurzamere opties voor. Zo maak je makkelijk een groot verschil!

Jacks Coffee

Samen koffie drinken voor een betere wereld! Met ons eigen koffiemerk Jacks Coffee gaan we niet alleen voor de beste koffie. Onze koffie wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Én in samenwerking met de koffiebranderij doneren we een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dat goede doel wisselt periodiek. Zo kunnen we samen, al koffiedrinkend, meerdere initiatieven kiezen en ondersteunen.

De VEPA Hemp stoelencollectie met een kuip van een uniek biomateriaal gemaakt van hennep en hars die beide volledig biologisch, plantaardig en recyclebaar zijn. Deze  nieuwe collectie wordt geheel in Nederland geproduceerd en bestaat uit stoelen en barkrukken met diverse onderstellen van PEFC-gecertificeerd hout of recyclebaar staal. Met de productie wordt meer CO2 opgenomen dan uitgestoten. De stoelen zijn daarnaast zo ontworpen dat onderdelen eenvoudig te scheiden zijn en materialen eindeloos herbruikbaar.

ECOSYS

Met de innovatie zakelijke inkjetprinters van Epson wordt tot 96% minder energie verbruikt en tot 99% minder afval geproduceerd ten opzichte van traditionele printoplossingen. In CO²-uitstoot reduceer je 92% en er komt geen ozongas vrij. Daarnaast is deze nieuwe manier van documentverwerking tot 3,5 keer sneller dan laserprinters.

Documentoplossingen

Documentoplossingen zorgen ervoor dat je medewerkers toegang hebben tot de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm. Door de mogelijkheden aan de voorkant goed te benutten, vereenvoudig je de werkprocessen en verhoogt de productiviteit en efficiency van je medewerkers.

Tonerrecycleprogramma

Bij Delo staat milieuvriendelijk werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Daarom zamelen we oude toners in bij onze klanten, om deze vervolgens milieuvriendelijk te laten recyclen. Dit is beter voor het milieu én het levert een extraatje op. Deze extraatjes doneert Delo aan het Vicki Brownhuis.

Unieke Eco-hybride multifunctional
Dé ecologische printoplossing; het unieke multifunctionele systeem dat conventioneel zwart-wit printen combineert met eco printen, waarbij de toner wordt gewist, zodat het papier kan worden hergebruikt. Dit vermindert het papierverbruik, wat leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot.

Milieucertificeringen
Deze inzet voor de ontwikkeling van milieugerichte technologie heeft ertoe geleid, dat vele apparaten van producent Kyocera erkende milieucertificeringen hebben gekregen, waaronder:


BSI: ISO 14001-certificaat voor beste milieupraktijken
Energy Star: een keurmerk voor energie-efficiënte producten zoals printers, multifunctionals, beeldschermen en pc’s
Blaue Engel: het meest prestigieuze Duitse milieukeurmerk voor kantoorproducten
Nordic Swan: een Zweeds milieukeurmerk; producent Kyocera was de eerste printerproducent die dit keurmerk ontving
Eco Leaf: een Japans programma voor milieu labeling
Eco Mark: een Japans keurmerk voor producten die de milieu-impact in het dagelijkse leven aanzienlijk verlagen

Reduceren
Initiatieven als de Europese richtlijn inzake afgedankte elektronische en elektrische apparatuur (WEEE) hebben producenten gedwongen na te denken over: het reduceren van afval dat wordt geproduceerd; het veranderen van huidige gedragspatronen; het bevorderen van duurzame ontwikkeling; en het kweken van een voorkeur voor hergebruik of recycling.

Hergebruik
Delo verzamelt herbruikbare onderdelen uit ingezamelde multifunctionals (MFP’s) en gebruikt deze voor reparaties en onderhoud. Herbruikbare onderdelen worden eerst zorgvuldig gereinigd en volgens strikte kwaliteitscontroles geïnspecteerd. Pas dan worden ze als onderhoudsonderdelen beschikbaar gesteld.

Recyclen
Daarnaast worden ook gerecyclede materialen ingezet bij de productie van kantoormachines die door Delo worden geinstalleerd. De behuizing wordt bijvoorbeeld vervaardigd uit gerecyclede hars van plastic drankflessen en de verpakking wordt gemaakt van pulp dat afkomstig is van kringlooppapier. Om het recyclen van haar producten te bevorderen labelt producent Kyocera haar onderdelen met de naam van de grondstof.

Ik wil meer weten!

We informeren u graag over de diverse mogelijkheden bij het maken van een milieubewuste keuze te maken! Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Naam contactpersoon*

  Bedrijfsnaam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Opmerkingen

  Gegevens

  Delo BV
  Industrielaan 24 5406 XC Uden
  Postbus 116 5400 AC Uden
  Telefoonnummer 0413-273 055
  Fax 0413-274 265
  Technische Dienst 0413-728 655
  Whatsapp 06-53 30 95 79
  E-mailadres info@delo.nl
  BTW nummer NL822611272B01
  KvK Den Bosch 50.18.49.62
  Openingstijden
  Ma - Vr 08.00 - 17.30
  Zaterdag Op afspraak
  Route

  Direct contact

  WHATSAPP

  Stel uw vraag via WhatsApp!
  Tel. 06-53 30 95 79.

  Chat
  Start met chatten
  >
  Sluiten Sluiten

   Aanhef *

   Voornaam *

   Achternaam *

   Bedrijf *

   Functie *

   Telefoon *

   E-mail *

   Opmerking

   Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   Aanmelden voor onze nieuwsbrief

   Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!