Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Koffie drinken voor het goede doel!

Samen koffie drinken voor een betere wereld! Met ons eigen koffiemerk Jacks Coffee gaan we niet alleen voor de beste koffie. Onze koffie wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo proberen we een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Klein en dichtbij

Bijdragen aan een betere wereld kan ook dichterbij, kleiner. En samen! Jacks Coffee en Delo doneren, in samenwerking met de koffiebranderij, €0,50 per verkochte zak koffie aan een goed doel. Dat goede doel wisselt periodiek. Zo kunnen we samen, al koffiedrinkend, meerdere initiatieven kiezen en ondersteunen.

Voedselbank Nederland 

Het bepalen van een nieuw doel doen we graag samen met jou als Jacks Coffee drinker. We zijn blij dat we de afgelopen tijd meerdere goede tips hebben ontvangen. In overleg met al deze tipgevers hebben we weer een prachtig nieuw goed doel benaderd dat we graag steunen. De komende periode is dat Voedselbanken Nederland!

In Nederland leven 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Voedselbanken Nederland helpt mensen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien met een voedselpakket. Hier dragen we, vooral in deze tijd, graag aan bij en we hopen weer een mooie cheque te kunnen overhandigen zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden.

Een nieuw goed doel voor Jacks

Het bepalen van een nieuw goed doel doen we graag samen met jou als Jacks Coffee drinker. Gaat er een specifiek goed doel jou aan het hart en kunnen zij wel wat extra steun gebruiken? Laat het ons dan weten via onderstaande button!

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie heeft de allereerste donatie uit de goede-doelen-actie ontvangen van €2.912,50. Collega’s van Jacks Coffee hebben de waardecheque op 15 september overhandigd.

In het Prinses Máxima Centrum worden alle kinderen in met kanker in Nederland behandeld. Artsen, verpleegkundigen en onderzoekers werken hier nauw samen aan het vergroten van de overlevingskans. En dat is hard nodig. Want ook in Nederland overlijdt nog steeds één op de vier kinderen met kanker. Om de overlevingskans te vergroten is onderzoek nodig en moet de behandeling nóg beter. Het prinses Maxima Centrum is een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Wij dragen het Prinses Maxima Centerum, de kinderen en hun gezinnen en warm hart toe!

Zelf direct bijdragen of jouw Delo spaarpunten doneren?

Wil je naast koffie drinken ook direct bijdragen? Dat kan! Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Het is ook mogelijk om jouw Delo spaarpunten te doneren. Iedere klant spaart, na inschrijving, mee. Mag of wil jouw bedrijf geen spaarpunten inwisselen voor cadeaubonnen? Dan is doneren een keuze die erg gewaardeerd wordt! Klik hier om jouw Delo spaarpunten te doneren aan deze actie.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, nieuwe producten en couponcodes in jouw mailbox waarmee je de leukste cadeaus krijgt bij online bestellingen.