Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Koffie drinken voor het goede doel!

Samen koffie drinken voor een betere wereld! Met ons eigen koffiemerk Jacks Coffee gaan we niet enkel voor de beste koffie. Onze koffie wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo proberen we een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Klein en dichtbij

Bijdragen aan een betere wereld kan ook dichterbij, kleiner. En samen! Jacks Coffee en Delo doneren, in samenwerking met de koffiebranderij, €0,50 cent per verkochte zak koffie aan een goed doel. Dat goede doel wisselt regelmatig. Zo kunnen we samen, al koffiedrinkend, meerdere initiatieven kiezen en ondersteunen.

Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie- Foundation

Op dit moment steunen we het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Waarom dit doel? Omdat we van dichtbij hebben gezien hoe belangrijk en hard nodig het Prinses Maxima Centrum is voor kinderen met kanker en hun gezinnen. Wij dragen hen uiteraard een warm hart toe!

Zelf direct bijdragen of je Delo spaarpunten doneren?

Wil je naast koffie drinken ook direct bijdragen? Dat kan! Klik hier om naar de donatiepagina te gaan. Naast de tussenstand van onze actie zie je hier ook de mogelijkheid om zelf te doneren.

Sinds kort is het ook mogelijk om je Delo spaarpunten te doneren! Iedere klant spaart automatisch mee en mag of wil jouw bedrijf geen Delo spaarpunten inwisselen voor cadeaubonnen, doneer ze dan! Klik hier om je Delo spaarpunten te doneren aan deze actie!

Wat wordt dan het volgende doel?

Dat weten we nog niet, en daar denken we graag samen met jou over na. Als afnemer van Jacks koffie mag jij meedenken over een volgend goed doel. Waarvoor willen jij en je collega’s Jacks Coffee drinken? Laat ons dat weten via info@delo.nl dan bekijken we samen of dit aansluit bij onze doelstelling dichtbij, klein, persoonlijk en samen!

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.