Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Jacks Coffee drinken voor het goede doel!

Samen koffie drinken voor een betere wereld! Met ons eigen koffiemerk Jacks Coffee gaan we niet alleen voor de beste koffie. Onze koffie wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo proberen we een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Een nieuw goed doel voor Jacks Coffee

Het bepalen van een nieuw goed doel doen we graag samen met jou als Jacks Coffee drinker. Gaat er een specifiek goed doel je aan het hart en kunnen zij wel wat extra steun gebruiken? Laat het ons dan weten via onderstaande button!

Klein en dichtbij

Bijdragen aan een betere wereld kan ook dichterbij, kleiner. En samen! Jacks Coffee en Delo doneren, in samenwerking met de koffiebranderij, een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dat goede doel wisselt periodiek. Zo kunnen we samen, al koffiedrinkend, meerdere initiatieven kiezen en ondersteunen.

Amalia kinderfonds

Het bepalen van een nieuw doel doen we graag samen met jou als Jacks Coffee drinker. We zijn blij dat we de afgelopen tijd meerdere goede tips hebben ontvangen. In overleg met deze tipgevers hebben we weer een prachtig nieuw goed doel dat we graag steunen. De komende periode is dat het Amalia Kinderfonds!

Een vertrouwde sfeer én een fijne omgeving op een plek waar kinderen de beste zorg ontvangen en waar ze ondanks hun ziekte, ook gewoon kind kunnen zijn. Een omgeving die niet thuis is, maar waar kinderen zich wel thuis voelen. Dat is het streven van het Amalia kinderfonds.

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie heeft de allereerste donatie uit de goede-doelen-actie ontvangen van €2.912,50. Collega’s van Jacks Coffee hebben de waardecheque in september 2022 overhandigd. Wij dragen het Prinses Maxima Centrum, de kinderen en hun gezinnen en warm hart toe!

Voedselbank Nederland 

Stichting Voedselbanken Nederland helpt mensen die tijdelijk niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien met een voedselpakket. Hier dragen we, vooral in deze tijd, graag aan bij en hebben we in mei 2023 de prachtige cheque t.w.v. €3.317,- mogen overhandigen. De voedselbank kan hiermee ruim 650 gezinnen helpen.

Oxfam Novib 

Wereldwijd strijden mensen voor gelijkheid. Ze eisen een wereld die duurzaam, eerlijk, veilig en inclusief is voor iedereen. Oxfam Novib staat achter deze moedige mensen. Samen pakken we ongelijkheid aan bij de wortel. We dragen hier graag ons steentje aan bij en hebben de cheque t.w.v. €2.140,- in oktober overhandigd.

Zelf direct bijdragen of jouw Delo spaarpunten doneren?

Wil je naast koffie drinken ook direct bijdragen? Dat kan! Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Het is ook mogelijk om jouw Delo spaarpunten te doneren. Iedere klant spaart, na inschrijving, mee. Mag of wil jouw bedrijf geen spaarpunten inwisselen voor cadeaubonnen? Dan is doneren een keuze die erg gewaardeerd wordt! Klik hier om jouw Delo spaarpunten te doneren aan deze actie.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!