OVER ONS

Focus op kwaliteit, service en doelgerichte oplossingen op kantoor!

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We kennen onze klanten bij naam, weten welke producten ze afnemen en zelfs wanneer de kinderen jarig zijn. En het mooie is: klanten kennen ons ook! Bij Delo houden we van persoonlijk contact. We vertrouwen niet alleen op automatisering, maar laten het ons wel versterken. En als je bij ons aanklopt, word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Degene die je spreekt, regelt het gewoon voor jou. Dat is waar wij voor staan!

Bij Delo draait alles om jouw wensen. Alles is mogelijk! Klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats. Je hoeft je niet aan te passen aan onze processen, wij passen ons aan jou aan. We bieden een scala aan oplossingen en regelen alles op zo’n manier dat het perfect aansluit bij wat jij wilt. Maatwerk staat bij ons centraal. Bijna alles is mogelijk! Natuurlijk kunnen we niet alles beïnvloeden, maar we gaan altijd voor de beste oplossing. En we houden van een uitdaging!

Bij Delo geloven we dat het altijd beter kan. Proactief meedenken zit in ons bloed. We streven naar langdurige samenwerkingen en blijven continu bij onze klanten kijken hoe we dingen kunnen verbeteren. Of het nu gaat om comfort, efficiëntie, kostenbesparing of duurzaamheid, met Delo wordt werken steeds fijner én beter!

Wij bieden een breed totaalpakket aan, met specialisten per productgroep. Van kantoorartikelen tot -inrichting en -machines, wij hebben het allemaal. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Of het nu gaat om het uit handen nemen van al je zorgen rondom kantoorartikelen, het verzorgen van het hele inrichtingsproces inclusief 3D-ontwerp en montage, of het bespreken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van machines, wij staan voor je klaar. En we doen het allemaal in begrijpelijke taal. Kijk op delo.nl voor het complete pakket aan oplossingen dat wij bieden.

DELO

Onze kantoorkenners helpen je verder!

In ons inspiratiecenter maak je kennis met Delo en Wiltec. Hier ontdek je de producten, diensten en services waarmee wij het verschil maken. Met welke uitdaging helpen onze kantoorkenners je vooruit?