Koffie & Koffiemachines

Onze koffie zorgt voor frisse koppen op de werkvloer

Ontdek de brandstof voor jouw bedrijf – koffie! Bij ons draait het om meer dan alleen een kopje koffie, het is een genietmoment dat onze koffiekenners je graag bezorgen!

In het hectische werkleven is koffie meer dan een drankje; het is een ritueel dat de dag start, collega’s verbindt en een warm welkom biedt aan klanten. Koffie is de onmisbare metgezel op kantoor. Maak indruk met onze hoogwaardige koffievoorzieningen en til je kantoorbeleving naar een hoger niveau.


Populaire producten

RICOLT UTHEN EXTRAVERT
ETNA DORADO MEDIUM
JACKS COFFEE DECO ROMA
ANIMO OPTIBEAN 3 TOUCH
JURA WE6


Over Delo

Onze koffie zorgt voor frisse koppen op de werkvloer!

Verken onze oplossingen die zorgen voor een optimale werkervaring. Bij ons staat jouw werkomgeving centraal, wij streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. Zo kun jij je volledig concentreren op je kerntaken, terwijl wij ervoor zorgen dat je werkomgeving moeiteloos functioneert.

  • Persoonlijk contact: Wij kennen onze klanten
  • Het gaat om jouw wens: Alles is mogelijk
  • Het kan altijd beter: Proactief meedenken zit in ons bloed
  • Breed totaalpakket: Met specialisten per productgroep

Koffieproeverij

We begeleiden je graag in de zoektocht naar het ideale genietmomentje.

Neem contact met ons op

Op zoek naar advies?

We staan klaar voor al jouw vragen

Blogs en nieuws

Ontdek de perfecte koffieoplossing met Delo

Ben je op zoek naar de ultieme koffieoplossing voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Bij Delo hebben we alles wat je nodig hebt om je koffiewensen te vervullen. Of je nu een enkele koffiemachine wilt aanschaffen, behoefte hebt aan regelmatige service en hoogwaardige ingrediënten, of liever kiest voor een compleet ontzorgend all-in-lease concept, wij hebben…

Een kantoor is niet compleet zonder goede koffie

Naast water drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het is om de ochtend te starten met collega’s, klanten hartelijk te ontvangen of om die extra energieboost te krijgen; koffie is op kantoor een onmisbare vriend. Dit mag dus ook best een genietmomentje zijn, onze specialisten bezorgen je dat graag!

Ricolt Uthen koffie

In het hart van Nederland, waar werk en passie elkaar ontmoeten, brengt Ricolt Uthen de magie van koffie tot leven. Met wortels diep verankerd in het bourgondische Brabant, belichaamt deze koffie de essentie van karakter en smaak. Elke slok voert je mee naar een wereld waar vindingrijkheid, energie, subtiliteit, en elegantie samenkomen. Bij Ricolt Uthen…

Onze partners