Koffie & Koffiemachines

Onze koffie zorgt voor frisse koppen op de werkvloer

Ontdek de brandstof voor jouw bedrijf – koffie! Bij ons draait het om meer dan alleen een kopje koffie, het is een genietmoment dat onze koffiekenners je graag bezorgen!

In het hectische werkleven is koffie meer dan een drankje; het is een ritueel dat de dag start, collega’s verbindt en een warm welkom biedt aan klanten. Koffie is de onmisbare metgezel op kantoor. Maak indruk met onze hoogwaardige koffievoorzieningen en til je kantoorbeleving naar een hoger niveau.


Populaire producten

RICOLT UTHEN EXTRAVERT
ETNA DORADO MEDIUM
JACKS COFFEE DECO ROMA
ANIMO OPTIBEAN 3 TOUCH
JURA WE6


Over Delo

Onze koffie zorgt voor frisse koppen op de werkvloer!

Verken onze oplossingen die zorgen voor een optimale werkervaring. Bij ons staat jouw werkomgeving centraal, wij streven ernaar om jou volledig te ontzorgen. Zo kun jij je volledig concentreren op je kerntaken, terwijl wij ervoor zorgen dat je werkomgeving moeiteloos functioneert.

  • Persoonlijk contact: Wij kennen onze klanten
  • Het gaat om jouw wens: Alles is mogelijk
  • Het kan altijd beter: Proactief meedenken zit in ons bloed
  • Breed totaalpakket: Met specialisten per productgroep

Koffieproeverij

We begeleiden je graag in de zoektocht naar het ideale genietmomentje.

Neem contact met ons op

Op zoek naar advies?

We staan klaar voor al jouw vragen

Blogs en nieuws

Een kantoor is niet compleet zonder goede koffie

Naast water drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het is om de ochtend te starten met collega’s, klanten hartelijk te ontvangen of om die extra energieboost te krijgen; koffie is op kantoor een onmisbare vriend. Dit mag dus ook best een genietmomentje zijn, onze specialisten bezorgen je dat graag!

Ricolt Uthen Koffiemelanges

Ricolt Uthen koffie is exclusief verkrijgbaar bij Delo. Met een uitgebalanceerd palet aan kwaliteitkoffies vinden we altijd een karakter dat bij jouw organisatie past.

Koffiemachines

Delo biedt diverse mogelijkheden van aankoop van losse koffiemachines, service en/of ingrediënten tot een all-in-lease concept waarbij je kiest voor totale ontzorging tegen een vast tarief per maand.

Onze partners