Naam contactpersoon(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, tiff, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meest gestelde vragen

  Als nieuwsbrief abonnee ontvang je de scherpste acties, nieuwe producten en couponcodes waarmee je de leukste cadeaus krijgt bij je online bestellingen. Via onderstaande knop kan je je hiervoor aanmelden.

  Naam(Vereist)
  E-mailadres(Vereist)
  Over welke onderwerpen mogen we je op de hoogte houden?(Vereist)
  Privacy(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit kan via onderstaande knop. Wij gaan het dan zo snel mogelijk voor je regelen!

  Onze grens voor franco verzending is € 50,- excl. btw. Vanaf dit bedrag leveren we gratis jouw bestelling. Bij bestellingen onder de € 50,- rekenen we € 5,95 verzendkosten.

  De snelste manier om jouw bestelling te ontvangen is om deze op jouw eigen adres te laten bezorgen. Wij leveren namelijk rechtstreeks vanuit een centraal magazijn. In overleg kunnen we de bestelling natuurlijk bij onze winkel in Uden klaarleggen zodat je deze hier kunt ophalen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  We leveren vanuit meerdere magazijnen. Het kan dus zijn dat een deel van de bestelling vanuit het ene magazijn ontvangt en later een deel vanuit een ander magazijn.

  De pakbon wordt de avond voor levering per mail naar je verzonden. Hierop staat ook de track & trace code van de bestelling! Heb je via de mail geen pakbon ontvangen? In dat geval is de pakbon toegevoegd aan de bestelling.

  Heb je een nieuwe bureaustoel nodig? Bij Delo probeer je een bureaustoel eerst uit, voordat je er jarenlang aan (vast)zit. Een proefplaatsing is dus zeker mogelijk! Neem via het formulier hiernaast contact op met onze klantenservice zodat we het voor je kunnen regelen.

  Onze servicetarieven vind je hier: