Top
 
 
 
 
Contact

Documentoplossingen

De mogelijkheden van vandaag de dag zorgen ervoor dat uw kantoormachine de centrale spil is op het gebied van verwerken en beheren van documenten en informatie. Met documentoplossingen zet u uw kantoormachine breder in dan de functies printen, kopiëren, scannen en faxen. Het wordt de basis van uw digitale documentstroom en geeft u direct geautomatiseerde archiveermogelijkheden.

Documentoplossingen zorgen ervoor dat uw medewerkers toegang hebben tot de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm. Heeft u meerdere vestigingen? Ook dat is geen probleem.

Door de mogelijkheden aan de voorkant goed te benutten, vereenvoudigt u uw werkprocessen en verhoogt u de productiviteit en efficiency van uw medewerkers.

Er zijn diverse vormen van documentoplossingen, waarbij u kunt inzetten wat voor u van toepassing is. Een greep uit de mogelijkheden:

Digitaliseren & Archiveren
Digitaliseer uw fysieke documenten en sla deze direct en automatisch op de juiste plek op.

Kostenbeheersing & Veiligheid
Breng het aantal afdrukken van uw gebruikers in beeld om zo op uw kosten te sturen. Daarnaast kunt u afdrukken beschermen door middel van identificatieplicht in de vorm van een persoonlijke key, waardoor gevoelige documenten niet worden onderschept door uw collega’s. Ook met het oog op de AVG, een gevoelig onderwerp waarop u met documentoplossingen goed kunt inspelen.

Mobiel printen
Vanaf iedere locatie toegang tot documenten en printers. Ideaal voor medewerkers die niet vanaf één vaste locatie werken.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met één van onze specialisten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Naam contactpersoon*

Bedrijfsnaam*

Adres

Plaats & postcode

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Opmerkingen

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord*

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.