Bruikleenovereenkomst Katrin artikelen

Ben je op zoek naar een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor hygiënemanagement op kantoor? Dan hebben we goed nieuws! Delo biedt nu een bruikleenovereenkomst aan voor Katrin Professional Hygiene Solutions. Dit innovatieve programma stelt bedrijven in staat om GRATIS dispensers te ontvangen en alleen te betalen voor het gebruikte papier en/of de zeep. Enkele redenen waarom dit een positieve verandering is voor jouw bedrijf:

1. Kostenbesparend: Geen investering in dispensers nodig! Door gebruik te maken van onze bruikleenovereenkomst, elimineer je de noodzaak om vooraf grote investeringen te doen in dispensers. Dit betekent dat je direct kunt profiteren van hoogwaardige hygiëneoplossingen zonder dat dit een aanzienlijke impact heeft op je budget.

2. Gemakkelijk: We regelen alles voor je! Ons toegewijde team staat klaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het installeren van de dispensers tot het regelen van de levering van papier en zeep, wij nemen alle logistieke rompslomp uit handen, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken.

3. Duurzaam: Verminder verspilling en optimaliseer gebruik! Door te kiezen voor Katrin Professional Hygiëne Solutions via Delo, draag je bij aan een duurzamere werkomgeving. Deze producten zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en minimaliseren verspilling, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je bedrijfsresultaten.

Onze kantoorkenners staan klaar om alle mogelijkheden met je te bespreken en een oplossing op maat te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een klein kantoor of een groot bedrijf hebt, wij hebben de expertise en de middelen om je te helpen een hygiëneprogramma op te zetten dat voldoet aan de hoogste normen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Delo’s jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Vergelijkbare berichten