Soepel samenwerken op élke locatie

Ben je op zoek naar een manier om de samenwerking tussen jouw teamleden, zowel op kantoor als op afstand, te verbeteren en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen? Wil je jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen en er zeker van zijn dat bedrijfsinformatie altijd veilig is? Dan is GO KYOCERA precies wat je nodig hebt.

Met GO KYOCERA worden jouw documenten en informatie beschermd door geavanceerde beveiligingsfuncties zoals encryptie, authenticatie en autorisatie. Hiermee regel je eenvoudig wie welke acties mag uitvoeren, zoals printen, kopiëren, scannen, digitaliseren, centraal opslaan en terugvinden. Je bepaalt zelf welke medewerkers toegang hebben tot welke documenten en gevoelige informatie, en houdt bovendien bij wie wanneer toegang heeft gehad tot deze gegevens.

Met oog op veiligheid is GO KYOCERA ontworpen om jouw gegevens en documenten te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Hierdoor voorkom je datalekken en bescherm je de reputatie van jouw bedrijf.

Naast de veiligheidsvoordelen zorgt GO KYOCERA ook voor een verhoogde efficiëntie. Je hebt direct toegang tot informatie vanaf elke locatie, kunt gebruikmaken van de Print&Follow™-functionaliteit tijdens het printen en documenten direct scannen naar de centrale opslag in de cloud.

Blijf een stap voor op de concurrentie met GO KYOCERA.

Vergelijkbare berichten