Heat-Free Technology

Bij Delo bieden we de nieuwste printers van Epson aan, die zijn uitgerust met geavanceerde hittevrije technologie. Deze printers zijn zowel milieuvriendelijker als economisch voordeliger. De innovatieve technologie vermindert het energieverbruik en slijtage van onderdelen door afwezigheid van opwarming.

Wat maakt Heat-Free Technology zo bijzonder?

Hittevrije technologie maakt gebruik van een proces waarbij de inkt op kamertemperatuur blijft tijdens het printen. Dit heeft als direct voordeel dat er geen opwarmtijd nodig is, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Dit heeft een grote impact op duurzaamheid en ondersteunt in het behalen van bedrijfsdoelstellingen op de CO2 prestatieladder of helpt bij een B Corporation Certificering.

Duurzaamheid en kostenbesparing

Epsons printers verminderen niet alleen de ecologische voetafdruk, maar zorgen ook voor lagere operationele kosten en verhoogde efficiëntie. Door de afwezigheid van een verwarmingsmechanisme gaan de onderdelen langer mee, wat resulteert in minder onderhoud en vervangingen. Onze focus op duurzaamheid strekt zich verder uit dan alleen het energieverbruik. We minimaliseren het gebruik van verpakkingsmateriaal, verminderen het aantal vervangbare onderdelen en beperken de transportbewegingen die nodig zijn voor service en onderhoud.

We staan voor je klaar

Wilt u meer weten over hoe Delo je kan helpen duurzamer te opereren? Bel een van onze kantoorkenners op 0413-273055 of mail naar kantoormachines@delo.nl voor meer informatie. We helpen je jouw kantooromgeving niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer te maken. Ontdek vandaag nog hoe je kunt profiteren van onze innovatieve oplossingen en zet de stap naar een groenere toekomst.

Vergelijkbare berichten