Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Koffiemachines

Een kantoor is niet compleet zonder goede koffie.
Naast water drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het nu is om de ochtend te starten met uw collega’s, uw klanten hartelijk te ontvangen of om die extra energieboost te krijgen; koffie is op kantoor een onmisbare vriend. Dit mag dus ook best een genietmomentje zijn.
Als prefered supplier van A-merk ingrediënten en koffiemachines zoals Jura, WMF en Animo én als exclusief leverancier van Ricolt Uthen koffieproducten zijn wij in staat u dat genietmomentje te bezorgen.

Button: Offerte aanvragen

Op basis van uw wensen en samengesteld smaakprofiel presenteren we graag het perfecte kopje koffie instant-, freshbrew- of bonenkoffie, dat u met trots schenkt aan collega’s en klanten! Hierin adviseren we merkonafhankelijk en luisteren we écht naar uw behoefte. En mochten er problemen optreden met de koffiemachine dan staat onze eigen Technische Dienst klaar om dit snel te verhelpen.

Delo biedt u mogelijkheden van losse aankoop van koffiemachines, service en/of ingrediënten tot een all-in-lease concept, waarbij u voor totale ontzorging kiest tegen een vast tarief per maand.

Hoe wilt u uw koffie drinken?

All-in-lease concept
Voor een vast bedrag per maand zetten wij één of meerdere koffiemachines bij u op locatie. Onze gecertificeerde Technische Dienst zorgt voor periodiek onderhoud aan de machines en staat bij storingen binnen uiterlijk 8 werkuren bij u op de stoep. Indien onderdelen vervangen moeten worden doen we dat ook kosteloos. Kortom; een oplossing waarbij u weet waar u aan toe bent, zonder vervelende onvoorziene kosten. Een “up-and-running” koffiemachine die u zorgeloos laat genieten van een heerlijk kopje verse koffie!

Hier leest u meer redenen waarom het interessant is om bedrijfsmatig voor een leaseoplossing te kiezen!

Koop, optioneel met service
Naast het all-in-lease concept kunt u natuurlijk ook kiezen voor het direct aanschaffen van een koffiemachine. We adviseren u op basis van uw wensen en eisen, wat uw ideale koffiemachine is en werken een overzichtelijke offerte voor u uit. Daarbij geven we u de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanvullende serviceovereenkomst. Door het afsluiten van een serviceovereenkomst kunt u gedurende de vastgestelde periode rekenen op gecertificeerd (preventief) onderhoud aan uw koffiemachine, zodat de levensduur van uw apparatuur optimaal wordt benut. Daarnaast staat onze Technische Dienst bij storingen binnen 8 werkuren op de stoep om uw problemen te verhelpen. Indien hierbij onderdelen dienen te worden vervangen, dan worden deze kosten niet aan u doorberekend. Houdt u wel van een gokje? Dan kunt u natuurlijk ook altijd nog kiezen voor ad hoc service.

Ad hoc service
Heeft u een storing aan uw koffiemachine, of is het tijd voor (preventief) onderhoud en heeft u geen onderhoudsovereenkomst bij ons? Onze Technische Dienst staat ook dan gewoon voor u klaar.
U kunt uw storing of onderhoud aanmelden, onze Technische Dienst neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Ik wil meer weten!

Delo is leverancier van o.a. :

Logo Animo
Logo Bravilor Bonamat
Logo Etna
Logo WMF
Logo Melitta
Logo Jura
Logo Kees van der Westen
Logo Jaski
Logo Veromatic

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.