Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Koffiemachines

Een kantoor is niet compleet zonder goede koffie. Naast water, drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het is om de ochtend te starten met collega’s, klanten hartelijk te ontvangen of voor die extra energieboost; koffie op kantoor is een onmisbare vriend. Dit mag dus zeker een genietmomentje zijn.

Als prefered supplier van A-merk ingrediënten en koffiemachines zoals Jura, WMF en Animo én als exclusief leverancier van Ricolt Uthen koffieproducten zijn wij in staat jou dat genietmomentje te bezorgen.

Button: Offerte aanvragen

Op basis van jouw wensen en samengesteld smaakprofiel presenteren we graag het perfecte kopje koffie instant-, freshbrew- of bonenkoffie, dat je met trots schenkt aan collega’s en klanten! Hierin adviseren we merkonafhankelijk en luisteren we écht naar jouw behoefte. En mochten er problemen optreden met de koffiemachine dan staat onze eigen Technische Dienst klaar om dit snel te verhelpen.

Delo biedt diverse mogelijkheden aan, van losse aankoop van koffiemachines, service en/of ingrediënten tot een all-in-lease concept, waarbij je voor totale ontzorging kiest tegen een vast tarief per maand.

Hoe wil jij jouw koffie drinken?

All-in-lease concept
Voor een vast bedrag per maand zetten wij één of meerdere koffiemachines bij je op locatie. Onze gecertificeerde Technische Dienst zorgt voor periodiek onderhoud aan de machines en staat bij storingen binnen uiterlijk 8 werkuren op de stoep. Indien onderdelen vervangen moeten worden doen we dat ook kosteloos. Kortom; een oplossing waarbij je weet waar je aan toe bent, zonder vervelende onvoorziene kosten. Een “up-and-running” koffiemachine die jou en jouw collega’s zorgeloos laat genieten van een heerlijk kopje verse koffie!

Hier lees je meer redenen waarom het interessant is om bedrijfsmatig voor een leaseoplossing te kiezen!

Koop, optioneel met service
Naast het all-in-lease concept kan je natuurlijk ook kiezen voor het direct aanschaffen van een koffiemachine. We adviseren je op basis van jouw wensen en eisen, wat de ideale koffiemachine is en werken een overzichtelijke offerte uit. Daarbij geven we je de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanvullende serviceovereenkomst. Door het afsluiten van deze overeenkomst kan je gedurende de vastgestelde periode rekenen op gecertificeerd (preventief) onderhoud aan de koffiemachine, zodat de levensduur van het apparatuur optimaal wordt benut. Daarnaast staat onze Technische Dienst bij storingen binnen 8 werkuren op de stoep om eventuele problemen te verhelpen. Indien hierbij onderdelen dienen te worden vervangen, dan worden deze kosten niet doorberekend. Houd je wel van een gokje? Dan kan je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor ad hoc service.

Ad hoc service
Heb je een storing aan jouw koffiemachine, of is het tijd voor (preventief) onderhoud en heb je geen onderhoudsovereenkomst bij ons? Onze Technische Dienst staat ook dan gewoon voor je klaar.

Je kan een storing of onderhoud hier aanmelden, onze Technische Dienst neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Delo is leverancier van o.a. :

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!