Jacks Coffee

Jacks Coffee drinken voor het goede doel!

Samen koffie drinken voor een betere wereld! Met ons eigen koffiemerk Jacks Coffee gaan we niet alleen voor de beste koffie. Onze koffie wordt op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo proberen we een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Bijdragen aan een betere wereld kan ook dichterbij, kleiner. En samen! Jacks Coffee en Delo doneren, in samenwerking met de koffiebranderij, een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dat goede doel wisselt periodiek. Zo kunnen we samen, al koffiedrinkend, meerdere initiatieven kiezen en ondersteunen.

Amalia kinderfonds

Het bepalen van een nieuw doel doen we graag samen met jou als Jacks Coffee drinker. We zijn blij dat we de afgelopen tijd meerdere goede tips hebben ontvangen. In overleg met deze tipgevers hebben we weer een prachtig nieuw goed doel dat we graag steunen. De komende periode is dat het Amalia Kinderfonds!
Een vertrouwde sfeer én een fijne omgeving op een plek waar kinderen de beste zorg ontvangen en waar ze ondanks hun ziekte, ook gewoon kind kunnen zijn. Een omgeving die niet thuis is, maar waar kinderen zich wel thuis voelen. Dat is het streven van het Amalia kinderfonds.

Prinses Máxima Centrum

Voedselbank Nederland

Oxfam Novib 

Zelf direct bijdragen of jouw Delo spaarpunten doneren?

Wil je naast koffie drinken ook direct bijdragen? Dat kan! Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Het is ook mogelijk om jouw Delo spaarpunten te doneren. Iedere klant spaart, na inschrijving, mee. Mag of wil jouw bedrijf geen spaarpunten inwisselen voor cadeaubonnen? Dan is doneren een keuze die erg gewaardeerd wordt! Klik hier om jouw Delo spaarpunten te doneren aan deze actie.

Neem contact met ons op

Op zoek naar advies?

We staan klaar voor al jouw vragen