Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

FAQ: Onze meest gestelde vragen

Onze meest gestelde vragen bij Delo. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de paarse contactbutton
1) Hoe meld ik me aan voor de Delo nieuwsbrief?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen waarmee we je op de hoogte houden van de scherpste acties, nieuwe producten en natuurlijk de couponcode waarmee je een cadeau krijgt bij je online bestelling? Leuk! Stuur een mail naar info@delo.nl en we melden je aan.

2) Hoe kan ik een product retourneren of een manco melden?

Dit kunt u doen via https://www.delo.nl/retour-aanvraag. Wij gaan het zo snel mogelijk voor u regelen!

3) Moet ik verzendkosten betalen?

Onze grens voor franco verzending is € 50,00 exclusief B.T.W. Vanaf dit bedrag leveren we uw bestelling gratis bij u af. Bij bestellingen onder € 50,00 rekenen we
€ 5,95 verzendkosten.

4) Hoe lang is de levertijd van de producten?

Wanneer u vóór 17:00 uur een bestelling bij ons plaatst, leveren wij de volgende werkdag bij u af.*

* Artikelen die we niet standaard in ons assortiment hebben, gaan we natuurlijk speciaal voor u bestellen. Geen probleem! Het kan zijn dat deze een langere levertijd hebben. Neem contact op met onze klantenservice voor de leverdatum van uw artikel.

5) Kan ik mijn bestelling ook bij jullie ophalen?

De snelste manier om uw bestelling te ontvangen, is om deze op uw adres te laten leveren. We leveren namelijk rechtstreeks vanuit een centraal magazijn. In overleg kunnen we de bestelling bij onze winkel in Uden binnen laten komen en voor u klaarzetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

6) Hoe kan het dat ik mijn bestelling in delen heb ontvangen?

We leveren vanuit meerdere magazijnen. Het kan dus zijn dat u een deel van de bestelling vanuit het ene magazijn ontvangt en later op de dag een deel vanuit een ander magazijn.

7) Waar kan ik de pakbon vinden?

De pakbon wordt de avond voor levering per mail naar u verzonden. Hierop staat ook de track&trace code van uw bestelling! Heeft u geen pakbon per mail ontvangen? In dat geval is de pakbon toegevoegd aan de bestelling.

8) Kan ik een proefplaatsing aanvragen?

Heeft u een nieuwe bureaustoel nodig? Bij Delo probeert u een bureaustoel eerst uit, voordat u er jarenlang aan vastzit. Een proefplaatsing is dus zeker mogelijk! Neem contact met ons op zodat we het voor u kunnen regelen.

Video’s

Vepa Project Furniture

Legamaster SPACE-UP
Writing Collection

Scrum met Post-It

Loctite Kintsuglue

Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.