Top
 
 
 
 
Contact

Kennis & Tips

Onze meest gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via de paarse contactbutton
1) Hoe kan ik een product retourneren of een manco melden?

Dit kunt u doen via https://www.delo.nl/retour-aanvraag. Wij gaan het zo snel mogelijk voor u regelen!

2) Moet ik verzendkosten betalen?

Onze grens voor franco verzending is € 50,00 exclusief B.T.W. Vanaf dit bedrag leveren we uw bestelling gratis bij u af. Bij bestellingen onder € 50,00 rekenen we € 4,95 verzendkosten.

3) Hoe lang is de levertijd van de producten?

Wanneer u vóór 17:00 uur een bestelling bij ons plaatst, leveren wij de volgende werkdag bij u af.*

* Artikelen die we niet standaard in ons assortiment hebben, gaan we natuurlijk speciaal voor u bestellen. Geen probleem! Het kan zijn dat deze een langere levertijd hebben. Neem contact op met onze klantenservice voor de leverdatum van uw artikel.

4) Kan ik mijn bestelling ook bij jullie ophalen?

De snelste manier om uw bestelling te ontvangen, is om deze op uw adres te laten leveren. We leveren namelijk rechtstreeks vanuit een centraal magazijn. In overleg kunnen we de bestelling bij onze winkel in Uden binnen laten komen en voor u klaarzetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

5) Hoe kan het dat ik mijn bestelling in delen heb ontvangen?

We leveren vanuit meerdere magazijnen. Het kan dus zijn dat u een deel van de bestelling vanuit het ene magazijn ontvangt en later op de dag een deel vanuit een ander magazijn.

6) Waar kan ik de pakbon vinden?

De pakbon wordt de avond voor levering per mail naar u verzonden. Hierop staat ook de track&trace code van uw bestelling! Heeft u geen pakbon per mail ontvangen? In dat geval is de pakbon toegevoegd aan de bestelling.

7) Kan ik een proefplaatsing aanvragen?

Heeft u een nieuwe bureaustoel nodig? Bij Delo probeert u een bureaustoel eerst uit, voordat u er jarenlang aan vastzit. Een proefplaatsing is dus zeker mogelijk! Neem contact met ons op zodat we het voor u kunnen regelen.

Blogs

20 oktober 2018

We mogen best een beetje meer chauvinistisch zijn

Laten wij er trots op zijn, dat er van alles in ons eigen land wordt geproduceerd. Niet voor niets hanteren veel bedrijven het ‘made-in-Holland-label’. Daar mogen we best trots op zijn! Dicht bij huis produceren, levert namelijk flinke (economische) voordelen op, zoals werkgelegenheid in eigen land en minder CO²-uitstoot. Productie in eigen land; om trots […]

 

Lees meer

8 oktober 2018

Zit er bij u ook iets los?

Nee, ik twijfel niet aan uw mentale gesteldheid en ik wil u ook geen andere medische problemen aanpraten. Eigenlijk wil ik iets veel gevaarlijkers aankaarten (alhoewel, mentale instabiliteit op het werk vast ook erg gevaarlijk kan zijn, maar dat is misschien iets voor een andere keer). Weet u hoe gevaarlijk loshangende kabels rond de werkplek zijn of kunnen zijn?

 

Lees meer

Video’s

Vepa Project Furniture

Legamaster SPACE-UP
Writing Collection

Scrum met Post-It

Loctite Kintsuglue

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.