Een royale werkomgeving voor Royal Berry

Royal Berry in Bemmel, waar ze met veel plezier werken aan de lekkerste aardbeien van Nederland, heeft in april 2023 zijn kantoorgebouw vernieuwd. In samenwerking met het getalenteerde team van PINX, hebben we een omgeving gecreëerd waar comfort samenkomt met een professionele sfeer. Denk aan een high-end interieur dat niet alleen luxe uitstraalt en ergonomisch is, maar ook een warme en rustige ambiance biedt. Het is een plek waar medewerkers zich thuis voelen, waar ze rustig en geïnspireerd kunnen werken.

Subtiele tinten van zachtroze en -rood passen mooi in de ruimte, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Op maat gemaakte meubels voegen een uniek karakter toe aan elke ruimte, variërend van het elegante wachtmeubel en de balie in de ontvangstruimte tot aan het directiekantoor, de gezellige koffiecorner, de praktische pantry’s, en de functionele media- en kastenwanden. Een grote vergadertafel met betonciré vormt het centrale punt van de vergaderruimte, waar ideeën tot leven komen.

Levend groen zorgt voor een verfrissende sfeer en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Op de begane grond, grenzend aan de aardbeienkassen, zijn de ruime sanitaire voorzieningen en lockers voor het personeel.

Fotografie: Doroté van der Heijden