Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Printers & Multifunctionals

Kantoormachines zijn onmisbaar. Delo heeft een uitgebreid assortiment van eenvoudige bureauprinters tot volledig multifunctionele totaaloplossingen.

Delo biedt verschillende mogelijkheden: van losse aankoop van kantoormachines tot een all-in-lease concept, waarbij je voor totale ontzorging kiest tegen een vast tarief per maand.

Button: Offerte aanvragen

Wij werken uitsluitend met A-merken en zijn daarin merkonafhankelijk. Hierdoor zijn we in staat voor ieder vraagstuk de ideale oplossing te adviseren die aan jouw verwachtingen voldoet. We denken niet vanuit het product of merk, maar zoeken altijd naar de juiste oplossing voor uw organisatie en bijbehorende manier van werken. Dit voorkomt problemen tijdens de operationele werkzaamheden.
Ons doel is de documentstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, of dit nu voor een fysiek of digitaal document is. De huidige mogelijkheden zorgen ervoor dat je kantoormachine de centrale spil is op het gebied van verwerken en beheren van documenten en informatie. Een team van experts geven graag gericht advies dat perfect aansluit op je wensen.

Delo werkt heel eenvoudig en duidelijk.

 

Vijf simpele stappen:

Stap 1: Kennismaken 
We komen naar je toe, of je bent van harte welkom in onze showroom. Na een kennismaking legt je alle wensen op tafel. Wij brengen deze in kaart en we introduceren Delo.

Stap 2: Inventarisatie en advies
Onze specialist bekijkt de praktijksituatie en werkzaamheden in jouw bedrijf. Met een speciaal programma hebben wij razendsnel je machinepark en het aantal afdrukken in beeld, zodat wij ons voorstel goed kunnen afstemmen op de situatie binnen de organisatie. Op basis daarvan geven wij advies welke kantoormachines je het best kunt inzetten.

Stap 3: Offerte op maat
Je kan rekenen op een helder voorstel, met alle kosten in beeld. Ook berekenen wij de besparing die je met de keuze voor Delo kunt realiseren. In deze offerte staan duidelijk de kosten wat betreft de machine en het service abonnement. Natuurlijk verzorgen wij ook proefafdrukken, zo weet je vooraf precies wat je van de machine kan verwachten.

Stap 4: Installatie en training
Delo heeft een eigen servicedienst met gediplomeerde specialisten. Zij installeren de machines op locatie en trainen je medewerkers in het gebruik van de apparatuur. In samenwerking met jouw IT afdeling of -specialist, worden de machines zorgvuldig aangesloten op het netwerk. Uiteraard voeren wij desgewenst ook de oude machines af.

Stap 5: Service, onderhoud en verbetering
Wij ontzorgen je volledig. Toner bijna op? De machine stuurt ons een bericht, zodat je altijd op tijd een nieuwe in huis hebt. Bij een storing is onze servicedienst snel ter plaatse, vaak verhelpen wij de storing nog dezelfde dag. Op afstand kunnen wij de machine monitoren, zo kunnen we snel handelen wanneer bijvoorbeeld het aantal afdrukken veel hoger of lager is dan gepland. Als dit langere tijd voortduurt, kan je rekenen op een vervangingsvoorstel. Zo helpt Delo je om blijvend te besparen en kosten te beheersen.

Zet jij de eerste stap? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Adres

  Plaats

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Overige opmerkingen

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord*

  Gegevens

  Delo BV
  Industrielaan 24 5406 XC Uden
  Postbus 116 5400 AC Uden
  Telefoonnummer 0413-273 055
  Fax 0413-274 265
  Technische Dienst 0413-728 655
  Whatsapp 06-53 30 95 79
  E-mailadres info@delo.nl
  BTW nummer NL822611272B01
  KvK Den Bosch 50.18.49.62
  Openingstijden
  Ma - Vr 08.00 - 17.30
  Zaterdag Op afspraak
  Route

  Direct contact

  WHATSAPP

  Stel uw vraag via WhatsApp!
  Tel. 06-53 30 95 79.

  Chat
  Start met chatten
  >
  Sluiten Sluiten

   Aanhef *

   Voornaam *

   Achternaam *

   Bedrijf *

   Functie *

   Telefoon *

   E-mail *

   Opmerking

   Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   Aanmelden voor onze nieuwsbrief

   Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!