Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Printers & Multifunctionals

Kantoormachines zijn onmisbaar. Delo heeft een uitgebreid assortiment van eenvoudige bureauprinters tot volledig multifunctionele totaaloplossingen.

Delo biedt u mogelijkheden van losse aankoop van kantoormachines tot een all-in-lease concept, waarbij u voor totale ontzorging kiest tegen een vast tarief per maand.

Button: Offerte aanvragen

Wij werken uitsluitend met A-merken en zijn daarin merkonafhankelijk. Hierdoor zijn wij in staat voor ieder vraagstuk de ideale oplossing te adviseren die aan uw verwachtingen voldoet. Op deze manier denken wij namelijk niet vanuit het product of merk, maar zoeken wij altijd naar de juiste oplossing voor uw organisatie en bijbehorende manier van werken. Dit voorkomt problemen tijdens de operationele werkzaamheden.
Ons doel is uw documentstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, of dit nu een fysiek of digitaal document is. De mogelijkheden van vandaag de dag zorgen ervoor dat uw kantoormachine de centrale spil is op het gebied van verwerken en beheren van documenten en informatie. Een team van experts geven u gericht advies dat perfect aansluit op uw wensen.

Delo werkt heel eenvoudig en duidelijk.

We volgen samen met u 5 stappen:

Stap 1: Kennismaken 
We komen naar u toe, of u bent van harte welkom in onze showroom. Na een kennismaking legt u alle wensen op tafel. Wij brengen deze in kaart en we introduceren Delo.

Stap 2: Inventarisatie en advies
Onze specialist bekijkt de praktijksituatie en werkzaamheden in uw bedrijf. Met een speciaal programma hebben wij in mum van tijd uw machinepark en het aantal afdrukken in beeld, zodat wij ons voorstel goed kunnen afstemmen op de situatie binnen uw organisatie. Op basis daarvan geven wij advies over welke kantoormachines u het beste kunt inzetten, afgestemd op uw wensen.

Stap 3: Offerte op maat
U kunt rekenen op een helder voorstel, met alle kosten in beeld. Ook berekenen wij voor u de besparing, die u met de keuze voor Delo kunt realiseren. In uw aanbieding staat duidelijk wat u betaalt voor de machine en voor het serviceabonnement. Natuurlijk verzorgen wij ook proefafdrukken. Zo weet u vooraf precies wat u van de machine kunt verwachten.

Stap 4: Installatie en training
Delo heeft een eigen servicedienst met gediplomeerde specialisten. Zij installeren de machines op locatie en trainen uw medewerkers in het gebruik van de apparatuur. In samenwerking met uw IT afdeling of -specialist, worden de machines zorgvuldig aangesloten op het netwerk. Uiteraard voeren wij desgewenst ook de oude machines voor u af.

Stap 5: Service, onderhoud en verbetering
Wij ontzorgen u volledig. Toner bijna op? De machine stuurt ons een bericht, zodat u altijd op tijd een nieuwe in huis heeft. Bij storing is onze servicedienst snel ter plaatse. Vaak verhelpen wij uw storing nog dezelfde dag. Op afstand kunnen wij uw machine monitoren. Zo kunnen wij snel reageren als bijvoorbeeld het aantal afdrukken veel hoger of lager is dan gepland. Als dit langere tijd voortduurt, kunt u rekenen op een vervangingsvoorstel. Zo helpt Delo u om blijvend te besparen en uw kosten te beheersen.

Zet u dan de eerste stap? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

  Bedrijfsnaam*

  Contactpersoon*

  Adres

  Plaats

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Overige opmerkingen

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord*

  Gegevens

  Delo BV
  Industrielaan 24 5406 XC Uden
  Postbus 116 5400 AC Uden
  Telefoonnummer 0413-273 055
  Fax 0413-274 265
  Technische Dienst 0413-728 655
  Whatsapp 06-53 30 95 79
  E-mailadres info@delo.nl
  BTW nummer NL822611272B01
  KvK Den Bosch 50.18.49.62
  Openingstijden
  Ma - Vr 08.00 - 17.30
  Zaterdag Op afspraak
  Route

  Direct contact

  WHATSAPP

  Stel uw vraag via WhatsApp!
  Tel. 06-53 30 95 79.

  Chat
  Start met chatten
  >
  Sluiten Sluiten

   Aanhef *

   Voornaam *

   Achternaam *

   Bedrijf *

   Functie *

   Telefoon *

   E-mail *

   Opmerking

   Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

   Aanmelden voor onze nieuwsbrief

   Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!