Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Printers & Multifunctionals leasen

All-in-lease concept
Voor een vast bedrag per maand zetten wij één of meerdere kantoormachines, eventueel in combinatie met een documentoplossing, bij u op locatie. Onze gecertificeerde Technische Dienst zorgt voor periodiek onderhoud aan de machines en staat bij storingen binnen uiterlijk 8 werkuren bij u op de stoep. Indien onderdelen vervangen moeten worden doen we dat ook kosteloos. Kortom; een oplossing waarbij u weet waar u aan toe bent, zonder vervelende onvoorziene kosten . Een “up-and-running” kantoormachine zonder zorgen!
Meer redenen waarom het interessant is om bedrijfsmatig voor een leaseoplossing te kiezen leest u hier!

Koop, optioneel met serviceovereenkomst
Naast het all-in-lease concept kunt u natuurlijk ook kiezen voor het direct aanschaffen van een kantoormachines en documentoplossingen. We adviseren u, op basis van uw wensen en eisen, wat uw ideale printoplossing is en werken een overzichtelijke offerte voor u uit. Daarbij geven we u vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanvullende serviceovereenkomst. Door het afsluiten van een serviceovereenkomst kunt u gedurende de vastgestelde periode rekenen op gecertificeerd (preventief) onderhoud aan uw apparatuur zodat de levensduur van uw apparatuur optimaal wordt benut. Daarnaast staat onze Technische Dienst bij storingen binnen 8 werkuren op de stoep om uw problemen te verhelpen. Indien hierbij onderdelen vervangen dienen te worden, dan worden deze kosten niet aan u doorberekend. Houdt u wel van een gokje? Dan kunt u natuurlijk ook altijd nog kiezen voor ad-hoc service.

Ad-hoc service
Heeft u een storing aan uw machine of is het tijd voor (preventief) onderhoud en heeft u geen onderhoudsovereenkomst bij ons? Onze Technische Dienst staat ook dan gewoon voor u klaar. U kunt uw storing of onderhoud aanmelden, onze Technische Dienst neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Hier vindt u meer informatie met betrekking tot onze servicetarieven.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.