Kantoormachines

Klanten aan het woord

  • Bakkerij Bacu
    Komt voor de bakker. ‘Al vele jaren verzorgt Delo naar volle tevredenheid onze kantoormachines. De machines kunnen optimaal worden gebruikt, mede door de goede uitleg. Deze échte, “ouderwetse” service is voor ons een groot pluspunt. Zo ook de eigen Delo Servicedienst: niets is vervelender dan een weigerende kopieermachine, aangezien dit altijd op de meest onmogelijke momenten gebeurt. Delo zorgt er echter voor, dat problemen binnen no-time verholpen zijn! lees verder
  • Modine Uden
    ‘Delo is een bekende naam in deze regio.', vertelt de Inkoper van Modine. ‘We hadden nieuwe copiers nodig en na een goed gesprek zijn we het traject met Delo gestart.’ lees verder

Kantoormachines: functioneel en slim

Kantoormachines zijn onmisbaar. Delo heeft een totaal assortiment kantoormachines, van eenvoudige bureauprinters tot multifunctionele copiers. Delo adviseert merkonafhankelijk en biedt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige oplossingen van A-merken. Ook is Delo uw specialist voor het organiseren, optimaliseren en archiveren van (digitale) documentstromen. Oplossingen die u helpen besparen, concreet en meetbaar. Een team van experts geeft u gericht advies, dat perfect aansluit op uw wensen. U kunt op Delo vertrouwen. Dat is wel zo fijn.

 

Meer, voor u
Delo biedt veel extra’s. Als bijvoorbeeld de inkt of toner bijna op is, krijgen wij automatisch een seintje. Delo stuurt dan meteen een nieuwe toner op, u heeft er geen omkijken naar. Storing? Delo heeft een eigen servicedienst, die uiterlijk binnen 8 werkuren bij u op de stoep staat. Een storing is dus altijd snel verholpen. Verder bieden we oplossingen voor het scannen, digitaliseren en verwerken van documentenstromen. Met onze Managed Document Services krijgen én houden uw medewerkers toegang tot de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm. Heeft u meerdere vestigingen? Ook dat is geen probleem.

 

Stappenplan

Delo werkt heel eenvoudig en duidelijk. We volgen samen met u 5 stappen.
> Lees verder  

1. Kennismaken 

We komen naar u toe, of u bent van harte welkom in onze showroom. Na een kennismaking, legt u alle wensen op tafel. Wij brengen deze in kaart en we introduceren Delo.

2. Inventarisatie en advies

Onze specialist bekijkt de praktijksituatie en werkzaamheden in uw bedrijf. Met een speciaal programma hebben wij in mum van tijd uw machinepark en het aantal afdrukken in beeld, zodat wij ons voorstel goed kunnen afstemmen op de situatie in uw organisatie. Op basis daarvan geven wij advies over welke kantoormachines u het beste kunt inzetten, afgestemd op uw wensen.

3. Offerte op maat
U kunt rekenen op een helder voorstel, met alle kosten in beeld. Ook berekenen wij voor u de besparing, die u met de keuze voor Delo kunt realiseren. In uw aanbieding staat duidelijk wat u betaalt voor de machine en voor het service abonnement. Natuurlijk verzorgen wij ook proefafdrukken. Zo weet u vooraf precies wat u van de machine kunt verwachten.

4. Installatie en training

Delo heeft een eigen servicedienst, met gediplomeerde specialisten. Zij installeren de machines op locatie en trainen uw medewerkers in het gebruik van de apparatuur. In samenwerking met uw IT afdeling of -specialist, worden de machines zorgvuldig aangesloten op het netwerk. Uiteraard voeren wij desgewenst ook de oude machines voor u af.

5. Service, onderhoud en verbetering

 Wij ontzorgen u volledig. Toner bijna op? De machine stuurt ons een bericht, zodat u altijd op tijd een nieuwe in huis heeft. Bij storing is onze servicedienst snel ter plaatse. Vaak verhelpen wij uw storing nog dezelfde dag. Op afstand kunnen wij uw machine monitoren. Zo kunnen wij snel reageren als bijvoorbeeld het aantal afdrukken veel hoger of lager is dan gepland. Als dit langere tijd voortduurt, kunt u rekenen op een vervangingsvoorstel. Zo helpt Delo u om blijvend te besparen en uw kosten te beheersen.


Neem direct contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van de Delo specialisten!

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.