Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Delo neemt activiteiten

Jacks Coffee over.

Per 1 augustus 2019 heeft Delo B.V. de activiteiten van Jacks Coffee & Tea B.V. uit Schijndel overgenomen. Door de groei van de afgelopen jaren, was er steeds meer behoefte aan een organisatie die Jacks met name zou versterken met een breder assortiment en een goede logistieke- en administratieve ondersteuning. In Delo, heeft Jacks deze partij gevonden. Dit biedt u, als klant, veel voordelen.

Voormalig mede-eigenaar Nard van Geel, die zelf ook de overstap maakte naar Delo: ‘Met deze stap kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en een breder assortiment producten bieden. Daarnaast is de overname voor mij persoonlijk een mooie kans om de opgedane kennis en ervaring te gaan delen met een sterk en professioneel team. Ik merk dat we elkaar écht aanvullen de klant daarmee meerwaarde bieden’.

Kantoormachines - Delo

Uw persoonlijke webshop!

Om u zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn, maken wij voor klanten altijd een persoonlijk account aan. Hiermee kunt u  het complete assortiment koffie(machines) in onze webshop bekijken en direct bestellen.
Heeft u al een inlogcode? Klik dan op onderstaande knop om direct naar het Jacks Coffee assortiment op onze webshop te gaan.

Wat mag u van ons als leverancier verwachten?

Het ruimste assortiment van meer dan 30.000 artikelen; mist u toch iets dan gaan we graag voor u op zoek!

 • Een opvallend behulpzame klantenservice die voor u klaar staat en meedenkt bij al uw vragen!
 • Doorlopende acties voor leuke of lekkere extra’s bij uw bestelling.
 • U spaart automatisch mee voor de leukste cadeaubonnen!
 • Franco levering vanaf € 50,- binnen één werkdag.

Vragen, of een account voor uw organisatie aanmaken? Laat uw gegevens achter op het formulier onder aan de pagina, dan nemen we spoedig contact met u op en maken we meteen kennis.

Meer mogelijkheden!

Naast bestellen via de webshop, biedt  Delo tal van mogelijkheden en diensten. zodat u de focus kunt houden op wat voor u belangrijk is, uw onderneming.

 • Bestel telefonisch, per e-mail of per post uw artikelen. Wij plaatsen de bestelling, sturen een bevestiging en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden! Kunt u een product of artikel niet vinden? Neem contact op, wij helpen u graag!
 • Kantoorartikelen en facilitaire producten. Van pen tot post-it tot frisdrank en schoonmaakmiddelen. een compleet pakket onmisbare producten voor ieder kantoor. Delo richt op locatie graag een kast of ruime in, met daarin alle benodigde kantoorartikelen. Wij houden de voorraad bij en vullen die aan wanneer nodig. Zo grijpt u nooit meer mis en heeft u geen omkijken naar het bestellen van kantoorartikelen.
 • Koffie en koffiemachines. Delo bezorgt u, uw collega’s en uw klanten hét genietmoment van  de dag. Met ons all-in koffieconcept heeft u hier gaan omkijken meer naar.
 • Kantoor en -projectinrichting. Uw kantoor in een nieuw jasje. Of bent u op zoek naar een ergonomisch goede bureaustoel. Onze specialisten denken graag met u mee.
 • Kantoormachines en documentoplossingen. Printen, kopiëren en scannen. Maar ook slimme digitale oplossingen voor uw documentenstroom, duurzaam en maatschappelijk verantwoord.
 • Heeft u graag persoonlijk advies? Dan komt een van onze vertegenwoordigers graag bij u op bezoek, of bent u van harte welkom in onze showroom en winkel. De koffie staat altijd klaar!

Contact met Delo

  Naam contactpersoon*

  Bedrijfsnaam*

  Adres

  Postcode & plaats

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Opmerkingen

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord*
  Gegevens

  Delo BV
  Industrielaan 24 5406 XC Uden
  Postbus 116 5400 AC Uden
  Telefoonnummer 0413-273 055
  Fax 0413-274 265
  Technische Dienst 0413-728 655
  Whatsapp 06-53 30 95 79
  E-mailadres info@delo.nl
  BTW nummer NL822611272B01
  KvK Den Bosch 50.18.49.62
  Openingstijden
  Ma - Vr 08.00 - 17.30
  Zaterdag Op afspraak
  Route

  Direct contact

  WHATSAPP

  Stel uw vraag via WhatsApp!
  Tel. 06-53 30 95 79.

  Chat
  Start met chatten
  >
  Sluiten Sluiten

   Aanhef *

   Voornaam *

   Achternaam *

   Bedrijf *

   Functie *

   Telefoon *

   E-mail *

   Opmerking

   Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.