Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Zitinstructie Mereo

De intuïtieve bediening is tot in perfectie uitgevoerd. De bedieningsknoppen van de stoel zijn zo vormgegeven dat de gebruiker intuïtief aanvoelt hoe de knop bediend moet worden. Dat maakt RH Mereo tot een heel gebruikersvriendelijke bureaustoel die ook zeer geschikt is voor flexplekken. Zorg ervoor dat u, voordat u de stoel gaat instellen, het bewegingsmechanisme vergrendelt zodat de zitting in horizontale positie staat. Dat vergemakkelijkt de instelling.

Aan de linkerzijde vindt u de hendel die het kantelmechanisme vergrendelt en ontgrendelt (foto 5). Druk erop om te vergrendelen. Let bij het lezen goed op de nummering van de foto’s en instructies.

Trek de knop omhoog en bepaal de zithoogte. Zorg dat uw boven- en onderbeen een hoek van circa 90 graden vormen.

Door de hendel op te tillen kunt u de zitting naar voor of achter schuiven voor een kortere of langere zitdiepte. Houd circa een vuist ruimte tussen de voorkant van de zitting en uw knieholte.

Met deze hendel kunt u de gewenste hoek tussen rugleuning en zitting instellen. Trek de hendel omhoog en beweeg de rug in de gewenste positie, laat daarna de knop los. Zorg dat de rughoek zo is ingesteld dat u en rechte zithouding heeft die comfortabel aanvoelt.

De rugleuning is in hoogte verstelbaar en voorzien van een voorgevormde lendeondersteuning. Duw de knop omhoog. Pak de rugleuning met uw andere hand vast en plaats de bolling in uw onderrug. Laat daarna de knop los.

Door de knop in te drukken of uit te trekken vergrendelt of ontgrendelt u het bewegingsmechanisme. Wij adviseren u de stoel altijd in de losse stand te gebruiken, zelfs als u daar even aan moet wennen; bewegen is niet alleen gezonder, maar voor comfortabeler dan stilzitten!

Door de knop naar voren te draaien versoepelt u de weerstand. Door de knop naar achter te draaien verzwaart u deze. De stoel staat goed ingesteld als u net zo gemakkelijk naar voor als naar achter kunt bewegen en stilzit als u dat wenst. Eventueel kunt u met knop 3 (de rughoekverstelling) uw balans nog verder verfijnen, totdat u uw optimale instelling gevonden heeft.

Met de knop onder de armleggers stelt u de armleggers op de juiste hoogte in. Zorg ervoor dat uw schouders ontspannen zijn en uw onderarmen een hoek van 90 graden vormen met uw bovenarmen.
De top van de armlegger is naar voor en achter te plaatsen, zodat u altijd goed tot uw bureau kunt aanschuiven.

Door de hendels onder de armbeugels naar beneden te plaatsen kunt u de (ruimte tussen de) armleggers breder of smaller plaatsen. De top van de armlegger is roteerbaar voor een nog smallere instelling.

De top van de armlegger kunt u naar voor of achter schuiven, zodat u altijd goed tot uw bureau kunt aanschuiven.

Of bekijk de zitinstructie in deze video

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.