Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Blog

21 september 2021

We mogen best een beetje meer chauvinistisch zijn

Laten we er trots op zijn, dat er van alles in ons eigen land wordt geproduceerd. Niet voor niets hanteren veel bedrijven het ‘made-in-Holland-label’. Daar mogen we best trots op zijn! Dicht bij huis produceren, levert namelijk flinke (economische) voordelen op. Zoals werkgelegenheid in eigen land en minder CO²-uitstoot.

Productie in eigen land; om trots op te zijn.

Deze bedrijven onderscheiden zich door alles in eigen fabrieken in Nederland te produceren.

De eigen hout-, plaatstaal-, stalenbuis-, poedercoat-, houtspuit-, stofferings- en eindmontageafdeling vormen een complete productiekring binnen één onderneming.

In Nederland producerende bedrijven hebben geen productielocaties in lagelonenlanden. Dit om (direct of indirect) kosten te besparen ten koste van de werkgelegenheid in eigen land. Nee, ze vertrouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van onze eigen medewerkers.

Soms blijkt dat niet alles honderd procent in Nederland te vervaardigen is. Laten we dan in ieder geval kijken naar toeleveranciers uit West-Europa. Zo weten we zeker dat de mensen die onze grondstoffen of halffabricaten maken, onder goede arbeidsomstandigheden werken met oog voor milieuwetgeving. Dit heeft een extra voordeel: het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO²-uitstoot wordt tot een minimum beperkt, omdat producten dicht bij de afzetmarkt worden geproduceerd en gedistribueerd worden.

Ook bij Delo denken we na over de voordelen van productie dicht bij huis. Zo heb ik recent het allernieuwste product van Vepa de Parq mogen aanschouwen. De bench opstelling. Een perfecte uitstraling! Wat een brok Nederlands vakmanschap! En ook nog eens gefabriceerd uit de beste materialen. Waardoor een uitermate duurzaam en kwalitatief hoogstaand product wordt geleverd.

Ik nodig je dan ook graag uit om dit prachtmeubel én ander Hollands vakmanschap te komen bekijken in onze showroom. Ik vertel je er graag alles over!

Deze bijdrage is geschreven door Hans Knechten, Adviseur Kantoor- en Projectinrichting

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!