Top
 
 
 
 
Contact

Vacatures

Delo heeft regelmatig vacatures.

Staat jouw gewenst vacature er niet bij? Kijk dan ook eens bij Wiltec,of doe een open sollicitatie.

 

Accountmanager Document Solutions

Ben jij een zelfstandige, energieke Account Manager met ervaring? En zie jij uitdaging in de verkoop van copiers, printers, multifunctionals en bijbehorende documentoplossingen in een uitdagende markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start met het opbouwen van een volledig eigen klantenbestand evenals het realiseren van de verdere groei van deze productgroep. Door je kennis van het productenpakket weet je vertrouwen te wekken en verkoop te realiseren. Succes wordt bereikt door een goed samenspel met commercieel management, verkoop binnendienst en je directe collega account managers.

Wat jij gaat doen?
– Jij bent de regisseur in het winnen van de klant en nakomen van gemaakte afspraken. Je zoekt in de markt naar nieuwe klanten
– Je zorgt voor zakelijke en klantgerichte communicatie naar interne en externe klanten
– Met een sterk gevoel voor commercie en klantbelang ben je een verlengstuk van onze klant
– Je fungeert als aanspreekpunt en geeft klanten inzicht en overtuigend advies op welke manier Delo producten concreet waarde toevoegen aan hun core business.

Hoe wij jou zien?
– Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie binnen de branche, met succesvolle resultaten
– Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, je bent initiatiefrijk en je hebt een klantgerichte instelling. Je bent oplossingsgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
– Loyaal en betrouwbaar zijn woorden die jou het beste omschrijven
– Daarnaast ben je dynamisch, energiek en daadkrachtig
– Je beschikt over goede contactuele eigenschappen

Wat bieden wij?
– Marktconform salaris en uitstekende provisieregeling
– Auto, laptop en telefoon om de klant optimaal te kunnen ondersteunen
– Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden

Daarnaast faciliteren wij jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij dagen dit uit middels inspirerende lezingen voor jou en je partner en wij faciliteren je vitaliteit door gratis fruit en korting op een sportabonnement bij een landelijke fitness keten.
Je werkplezier ondersteunen wij binnen een informele werkomgeving met leuke collega’s welke je ook kunt ontmoeten tijdens onze bedrijfsfeesten en sport events. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is een online opleidingsplatform gratis en vrijblijvend beschikbaar voor iedereen.

Over Delo
Delo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere, gespecialiseerde ondernemingen voor kantoorartikelen, -inrichting en -machines in de regio Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen. Een team van goed gekwalificeerde medewerkers, die alle ontwikkelingen in deze snel veranderende markt op de voet volgen, werken hier enthousiast aan mee. Delo is een dochterbedrijf van Wiltec.

Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Dan is Delo hét bedrijf voor jou. Bij Delo zijn wij ervan overtuigd dat je alleen met de allerbeste medewerkers het verschil maakt. Voor klanten, voor toeleveranciers, maar ook voor elkaar, als collega’s onder elkaar. Daarnaast zijn we er trots op dat we al sinds 2012 jaarlijks door Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met onze Recruiter, Rianne Onckels.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je de ambitie te willen presteren, stuur dan jouw sollicitatie naar sollicitatie@wiltec.nl

 

Commercieel Medewerker Binnendienst – Delo

Commerciële slagkracht is bepalend voor het succes van het bedrijf. Als medewerker commerciële binnendienst ben je dé contactpersoon voor relaties van Delo. Je bent, samen met een team van enthousiaste en gezellige collega’s, verantwoordelijk voor het uitbouwen van omzet en klanttevredenheid middels proactief klantcontact. Jij maakt het verschil!

Als geen ander ben je in staat om onze klanten in alle omstandigheden op hun wenken te bedienen, verkoopkansen te creëren en deze om te zetten in commercieel succes. Je voelt je voor 100% verantwoordelijk voor de tevredenheid van deze klanten en zorgt ervoor dat administratieve zaken tijdig en accuraat worden opgepakt en afgehandeld.

Wat ga je doen?
– Je waarborgt dat klanten feilloos worden bediend in levering, service, beantwoording van vraagstukken en ontzorging;
– Je bent voor onze klanten het aanspreekpunt voor kantoorartikelen, projectinrichting, kantoormachines & documentoplossingen én ons eigen koffiemerk. Na een gedegen producttraining weet jij onze klanten hierin te adviseren en ontzorgen;
– Je vertaalt de behoefte van de klant (orders, vraagstellingen, klachten) in heldere commerciële afspraken en concrete opdrachten naar de interne organisatie;
– Uitwerken van offertes, de follow-up geven en het afhandelen van deze offertes behoren tot jouw taken.

Wat heb je nodig?
– Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau en bij voorkeur minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
– Jij bent in staat om op alle niveaus, zowel mondeling als schriftelijk, goed te communiceren;
– Secuur, gestructureerd en resultaatgericht zijn voor jou belangrijke eigenschappen;
– Bij jou staat de klant op nummer 1.

Wat bieden wij?
Delo faciliteert in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij dragen dit uit middels inspirerende lezingen voor jou en je partner en wij faciliteren je vitaliteit door gratis fruit en korting op een sportabonnement bij een landelijke fitnessketen.

Je werkplezier ondersteunen wij binnen een informele werkomgeving met leuke collega’s, die je ook kunt ontmoeten tijdens onze bedrijfsfeesten en sportevents. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te ontplooien is er een online opleidingsplatform gratis en vrijblijvend beschikbaar voor iedereen.

Natuurlijk hoort bij deze functie een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden en vooral heel veel werkplezier!

Over Delo
Delo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grotere, gespecialiseerde ondernemingen voor kantoorartikelen, -inrichting en -machines in de regio Den Bosch – Eindhoven – Nijmegen. Een team van goed gekwalificeerde medewerkers, die alle ontwikkelingen in deze snel veranderende markt op de voet volgen, werken hier enthousiast aan mee. Delo is een dochteronderneming van Wiltec.

Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Dan is Delo hét bedrijf voor jou. Bij Delo zijn wij ervan overtuigd dat je alleen met de allerbeste medewerkers het verschil maakt. Voor klanten, voor toeleveranciers, maar ook voor elkaar, als collega’s onder elkaar. Daarnaast zijn we er trots op dat we al sinds 2012 jaarlijks door Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company!

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.