Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Uit wat voor koffie kunt u kiezen?

Instant koffie
Instant koffie wordt ook wel oplos- of vriesdroogkoffie genoemd en wordt vervaardigd uit verse koffie die vervolgens gedroogd wordt. Door het drogingproces ontrekt het vocht uit de koffie en resteert uiteindelijk in koffie in poedervorm. De samenstelling van diverse koffiebonen zorgt voor de smaak, die constant van kwaliteit is. Het grootste voordeel aan instantkoffie is de snelheid waarmee je een kop heerlijke koffie zet en het gemak van de onderhoudsvriendelijke machines waar instantkoffie mee gezet wordt. Ideaal voor bedrijven waar veel koffie gedronken wordt in relatief korte tijd, dus om die piekmomenten op te vangen!

Freshbrew koffie
Met Freshbrew koffie ervaart u het authentieke thuisgevoel. Freshbrew koffie is gemaakt van vers gebrande koffiebonen die vervolgens gemalen worden. Door deze gemalen koffie in aanraking te brengen met water krijgt u een kop verse koffie met karakteristieke aroma’s. Met name voor zwarte koffies is freshbrew het meest geschikt. De koffiesmaak is wat intenser ten opzichte van instant koffie, maar heeft een iets langere zettijd. Freshbrew is dan ook een goede keus wanneer u geen keus kunt maken tussen instant- en bonenkoffie.

Bonen koffie
Wilt u gasten echt goed ontvangen of bestaat uw personeel uit kritische fijnproevers die voorzien moeten worden van de best mogelijke kop koffie? Dan kunt u maar één juiste keus maken: bonenkoffie. Met een melange van diverse koffiebonen wordt met precisie een smaak gecreëerd die uiteindelijk uitgedrukt kan worden in een karakter en/of sterkte. De kwaliteit van de boon is bepalend voor het eindresultaat, daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige producten die garanderen dat u iedere keer weer kunt genieten van een prachtige koffie ervaring.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.