Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Udense partners IBN en Delo lopen samen voorop in duurzaam printen

IBN heeft verantwoord ondernemen en daarmee duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft dan ook ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaam printen. De geschikte partner hiervoor vond IBN na het uitschrijven van een tender dichtbij huis; namelijk bij Delo uit Uden (onderdeel van moederbedrijf Wiltec B.V.). Samen vervullen deze partners een voorbeeldfunctie voor verantwoord en duurzaam ondernemen, met nieuwe en refurbished kantoormachines, veilige documentstromen, slimme technologieën die ‘groener’ printen en een actief bewustwordingsbeleid om onnodig printen te voorkomen.

Op de foto: links Bart Zegers, directeur Wiltec, rechts Maarten Gielen, algemeen directeur IBN

Op 22 januari werd het contract van deze samenwerking ondertekend.

Michel Pielaat, verantwoordelijk voor de Document Solutions bij Delo: “Eind 2019 heeft IBN een aanbesteding uitgezet waarin leveranciers van printapparatuur en -diensten gevraagd werd om een aanbod te doen. Ze wilden ontzorgd worden en vooral verantwoord en duurzaam printen. Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers van Delo en van moederbedrijf Wiltec, dus deze opdracht past enorm goed bij ons beleid en bij ons aanbod. Ik ben dan ook trots dat we als beste inschrijver uit de bus zijn gekomen.” Maarten Gielen, algemeen directeur IBN, vult aan dat hij blij is met deze regionale partner die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. “De samenwerking met het moederbedrijf van Delo – Wiltec – bestaat al reeds vele jaren, waarbij medewerkers van IBN bij Wiltec kunnen werken. Ik ben dan ook blij dat we op het gebied van verantwoord ondernemen het partnerschap hebben uitgebreid.”

Een groot deel van het machinepark van IBN zal bestaan uit ‘refurbished machines’. Deze apparatuur voldoet ruimschoots aan alle wensen en eisen van de gebruikers. Delo gaat 25 multifunctionals leveren op zeven IBN locaties, waarbij ook veiligheid in de documentstroom een belangrijk thema is. Door gebruik te maken van de juiste software krijgt IBN naast een veilige printomgeving ook volledige controle over de bijbehorende afdrukkosten. Daarnaast gaan IBN en Delo de komende jaren aan de slag met een actief printbeleid om deze inzichten om te zetten in een reductie van het aantal afdrukken. Door het toepassen van slimme technologieën en het creëren van bewustwording bij de gebruikers, wordt sterk ingezet op het voorkomen van onnodig printen. Uiteindelijk moet dit in de toekomst leiden tot een papierloos kantoor waardoor het milieu gespaard wordt.

Als onderdeel van de Wiltec Groep is Delo specialist op het gebied van Kantoormachines, Documentoplossingen, Kantoor- en projectinrichting, Kantoorartikelen en Koffie(apparatuur). De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een breed productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service altijd voorop staan.

IBN is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al 25 jaar maken we ons sterk voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 11 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.