Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Technische stage

Heb jij ook de ambitie om een verschil te maken? Dan is Wiltec hét bedrijf voor jou. Bij Wiltec zijn wij ervan overtuigd dat je alleen met de allerbeste medewerkers het verschil maakt. Voor klanten, voor toeleveranciers, maar ook voor elkaar, als collega’s onder elkaar.

Wiltec is een servicegerichte partner voor vele bedrijven. Ons specialisme? Spuiterij & oppervlaktetechniek, Transportpompen, Filtratie, Tape & lijm, Veiligheid, Beroepskleding, Facilitair en Powertools van de hoogste kwaliteit. Elke dag zijn zo’n 275 Wiltec medewerkers in de weer om onze klantbelofte waar te maken; We zijn er voor u.

Wiltec biedt de mogelijkheid aan studenten om stage te lopen bij onze vestiging in Uden op een van onze afdelingen. Voor goede kandidaten zijn er altijd doorgroeimogelijkheden naar een vaste baan!

Wij zoeken een:

Afstudeerder en/of stagiaire MBO werktuigbouwkunde voor Applicatietechniek.

Wat houdt de opdracht in :
De opdracht heeft betrekking op de afdeling Applicatie Techniek, de afdeling waarin maatwerkoplossingen worden geleverd voor de totale verf-, lijm- en kit verwerkende industrie in de vorm van doseer- en spuitapparatuur. Een team van enthousiaste mensen zorgt voor de dagelijkse activiteiten, engineering en groei van deze afdeling.

De verdere optimalisatie van deze technische afdeling zal mede kunnen worden gerealiseerd door het opstellen van werkschema’s en procedures t.b.v. projectbouw (sequence of events) en bijbehorende handleidingen en spare part advieslijsten.

Om ons hierin te ondersteunen hebben we ruimte voor een enthousiaste en gedreven stagiaire of afstudeerder. Voor alle opdrachten geldt dat Wiltec zorgt voor een goede werkplek en volop professionele begeleiding.
Kortom een prachtige en complete opdracht voor een gedreven en techniek student! Welke we mogelijk een kans maakt op een vaste aanstelling na afloop van de opleiding!

Profieleisen:

 • MBO werktuigbouwkunde
 • sterke affiniteit met elektrotechniek
 • ervaring met AutoCad
 • creatief, gedreven en secuur
 • ambieert een combinatie functie van praktijk en technische adminstratie

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met CV naar sollicitatie@www.delo.nl.

OF GEBRUIK ONS ONLINE SOLLICITATIEFORMULIER

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.