Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Duurzaam & MVO

Samen met Wiltec hebben we een Duurzaam & MVO-beleid opgesteld. Hierin staan milieu, mens en maatschappij centraal. Delo denkt na over de effecten die de bedrijfsactiviteiten hierop hebben en zo is Duurzaam & MVO vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. Bekijk hier het MVO boekje van Wiltec voor een compleet overzicht.

Milieu (omgeving)
Een bewust milieubeleid is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Om dit concreet te maken wordt deze ambitie vertaald naar jaarlijkse doelstellingen. Hierbij wordt gewerkt met een in eigen huis ontwikkeld milieu-management-systeem, dat gecertificeerd is conform ISO 14001. Bij het nemen van alle interne maatregelen staat bronbestrijding bovenaan. Zo worden bijvoorbeeld onze afgeschreven printers met maximaal respect voor het milieu gerecycled door IT-recycling.

Producten en diensten
In de selectie van leveranciers en producenten worden verschillende overwegingen van maatschappelijk belang meegenomen. Wij werken uitsluitend met leveranciers die expliciet bevestigen geen gebruik te maken van kinderarbeid en tevens goede maatregelen treffen om op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze te produceren. In samenwerking met onze partners bieden wij onder andere Cradle to Cradle bureaustoelen aan, die gemaakt worden van 100% herbruikbare materialen, recyclen we ingezamelde toners, worden vergadertafels geproduceerd die grotendeels zijn gemaakt van plastic uit de Amsterdamse grachten en compenseren we energiegebruik van kantoormachines met zonnepanelen.

Maatschappij
Delo en Wiltec ondersteunen diverse initiatieven op maatschappelijk gebied. Denk aan sponsoring van sportverenigingen, verenigingsinitiatieven of charitatieve instellingen. Daarnaast ondersteunen we diverse specifieke projecten en verschillende lokale en nationale evenementen. Alle aanvragen worden zorgvuldig in behandeling genomen en aan het geldende beleid en budget getoetst.

Kwaliteitsborging
Om de kwaliteit van geleverde producten en diensten van Delo en Wiltec te onderstrepen en te waarborgen hebben we diverse kwaliteitscertificaten (waaronder VCA) én zijn we lid van verschillende brancheverenigingen. Een overzicht van alle certificeringen kunt u hier bekijken.

Bedrijfsethiek
Binnen onze organisatie gelden richtlijnen voor het omgaan met medewerkers, klanten, leveranciers en overige instanties en organisaties. In een intern handboek zijn hiervoor specifieke kaders opgesteld. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij op de hoogte zijn van deze richtlijnen en dat zij deze naleven.

Personeelsbeleid
Wiltec en Delo hechten veel waarde aan een goed personeelsbeleid. Onze gedachte is dat wij alle medewerkers zoveel mogelijk moeten stimuleren om het takenpakket goed uit te voeren; maar ook voldoende kansen moeten bieden voor opleiding en ontwikkeling. Daarnaast wordt met het Wiltec Gezondheidsplan veel aandacht besteed aan de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van onze medewerkers.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!