Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

MaDox bundelt krachten met Delo

Het Udense bedrijf Delo, specialist op het gebied van kantoormachines en documentoplossingen, kantoorartikelen, -inrichting en koffie, neemt de aandelen van MaDox Groep B.V. over.
MaDox Groep adviseert en faciliteert organisaties met hardware en software, zodat documenten altijd op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar zijn. De activiteiten van MaDox Groep zullen zelfstandig onder de naam MaDox Groep worden voortgezet, maar wel worden geïntegreerd bij Delo in Uden.

MaDox Groep is sinds 2011 actief als dienstverlenende leverancier van printers en multifunctionals in combinatie met slimme softwareoplossingen. Het bedrijf richt zich met name op organisaties in de  advocatuur, accountancy, zorg en het notariaat. Met specifieke cloudoplossingen worden werkprocessen beter gestroomlijnd, efficiënter ingericht en documenten overal toegankelijk. Dit wordt ondersteund met betrouwbare hardware van het A-merk Kyocera.

De uitbreiding van Delo past bij de ambitie van het Udense bedrijf. “We willen op het gebied van documentoplossingen meer kunnen betekenen voor klanten, die van ons verwachten dat we ze steeds verder ontzorgen bij een efficiëntere documentenstroom”, aldus Haro den Tuinder, directeur van Delo. Voor de relaties van MaDox Groep verandert nagenoeg niets, de levering van producten en diensten blijft op gelijke wijze doorlopen. Aanvullend krijgen relaties na deze overname toegang tot een nog uitgebreider pakket op facilitair vlak. Zo kan Delo alle kantoorbehoeften faciliteren als totaalleverancier. “Een veelgehoorde behoefte in de huidige markt en ook bij onze klanten”, aldus voormalig MaDox Groep eigenaar Ferry Schelvis.

 

Waar Ferry Schelvis en Haro den Tuinder de duidelijke voordelen voor bestaande klanten van beide bedrijven zien, is ook Kyocera General Manager Etienne Hendriks content met de overname: “Zowel MaDox Groep als Delo tonen al jarenlang aan een hoogwaardige strategische dealer van Kyocera te zijn met ieder zijn eigen krachten. Deze krachtenbundeling levert de eindgebruikers veel voordelen op en maakt het mogelijk om de kennis en kunde van Kyocera producten in de markt verder te doen groeien. Wij kijken dus uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking.”

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.