Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Blog

20 september 2021

Kyocera lanceert nieuwste Taskalfa serie

Kyocera heeft onlangs een compleet nieuwe serie Taskalfa A3 kleuren multifunctional gelanceerd. Delo, Business Partner van Kyocera heeft inmiddels de reeds beschikbare Taskalfa modellen. Zoals bijvoorbeeld de 25 pagina’s per minuut, Taskalfa2554ci , ruimschoots uit voorraad leverbaar. Alle specificaties van de Kyocera Taskalfa2554ci vindt u hier. Ook wanneer u een hoger afdrukvolume heeft, heeft Delo ook nog een ruim assortiment aan Kyocera Taskalfa’s.
Neem contact op voor advies en een offerte op maat. Voor het gehele assortiment Taskalfa’s klik hier.

Kyocera Taskalfa2554ci; veelzijdige alleskunners!
Deze nieuwste generatie Kyocera Taskalfa Multifunctionals zijn uiteraard voorzien van de allerlaatste technologieën. Daarnaast blinken ze uit in efficiënt gebruikersgemak, automatische gegevens- en data beveiliging en kunstmatige intelligentie. Kyocera heeft de machines voorzien van een groot 10,1 inch touchscreen scherm waarmee de gebruiker precies werkt als met een tablet. Volop gebruikers gemak waardoor iedere gebruiker de Taskalfa ‘op gevoel’ de gewenste taken kan laten uitvoeren. Omdat er steeds meer data beschikbaar komt, is de beveiliging hiervan steeds belangrijker. Met de nieuwe serie machines wordt uw belangrijke informatie optimaal beschermd. De beveiligingsmaatregelen van Kyocera worden voortdurend bijgehouden om bescherming tegen geavanceerde bedreigingen te garanderen.

Kunstmatige intelligentie op uw multifunctional.
Op het gebied van kunstmatige intelligentie heeft Kyocera op haar nieuwste Taskalfa modellen erg vooruitstrevende mogelijkheden gecreëerd. De twee belangrijkste zijn:

 • Super Resolution:  geïntegreerd via de KX-printerdriver, zodat foto’s met een lage resolutie in hoge kwaliteit kunnen worden afgedrukt. De functie herkent afbeeldingen door deze te vergelijken met informatie in een interne afbeeldingenbibliotheek. Daarna converteert het de foto’s met een lage resolutie en logo-afbeeldingen naar hogere resoluties.
 • Handschrift wissen en markeren: U kunt het handgeschreven deel van het document benadrukken zonder het formaat of de afbeelding te wijzigen. Deze functionaliteit is buitengewoon gunstig voor het proeflezen van documenten, vragenlijsten, documenten, tekeningen, enz.  Vooral bij het beoordelen van dunne lijnen en kleine tekens.

Voor alle nieuwe specificaties en mogelijkheden van de Kyocera TASKalfa2554ci luister naar de podcast of lees de audio transcriptie hier!

Uitgebreide documentoplossingen beschikbaar op de Taskalfa2554ci
Delo biedt voor de gehele nieuwe lijn TASKalfa’s een uitgebreid pakket aan documentoplossingen. Met de juiste documentoplossing zorgt u voor het optimale digitaliseren van uw documentenstroom. Dat kan van eenvoudig scannen naar OneDrive tot op maat gemaakte archiveringssoftware. Ook is een koppelingen naar pakketten zoals Unit4 beschikbaar.
Een nieuw pakket is bijvoorbeeld de Delo Cloudoplossing.  Hiermee kunnen medewerkers direct informatie printen vanaf of scannen naar hun cloudopslag evt.  zonder gebruik van een pc, dus direct vanaf hun mobiel of een multifunctional.
Tevens biedt Delo nieuwe printmanagementsoftware: deze schaalbare software zorgt voor het beheer van printers en multifunctionals, queues, gebruikers en aanverwante processen. Alleen na authenticatie krijgen gebruikers toegang tot (bepaalde) printers. Op deze manier zorgt u voor een veilige en efficiënte printomgeving. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Inloggen met uw ID-kaart, pincode of mobiel en haal uw taak van de beveiligde server.
 • Elke multifunctional en printer in uw netwerk wordt beschikbaar voor elke gebruiker.
 • De interface is per gebruiker instelbaar, zodat ze toegang hebben tot alle functies die nodig zijn voor hun werk.
 • Versleuteling van alle gegevens die over het netwerk worden verzonden.
 • Verlaging het print- en papiervolume door te digitaliseren naar e-mail, netwerkmappen en Cloud-platforms.

Delo is Kyocera business Partner en biedt alle voordelen om efficiënt en optimaal te kunnen werken, en u zelfs volledig te ontzorgen. Heeft u vragen over de nieuwste Kyocera TASKalfa A3 kleurenmultifunctional modellen, of u wilt graag eens praten over de mogelijkheden van digitalisering en documentoplossingen, neem dan contact met ons op, of kijk op Delo.nl

 

 

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  Ontvang de scherpste acties, informatie over nieuwe producten en couponcodes voor leuke cadeaus in jouw mailbox!