Kantoortechniek

Klanten aan het woord

  • Raaijmakers Bronbemaling
    Robert Raaijmakers: ‘Natuurlijk vergelijk je voor een nieuwe inrichting verschillende aanbieders. Delo kwam qua prijs-kwaliteit verhouding het beste uit de bus, en door de positieve ervaring uit het verleden was de keuze zo gemaakt.’ lees verder
  • Vinci Facilities
    No-nonsense oplossingen. ‘Via onze relatie met Wiltec kwamen we in contact met Delo, waarna we daar al snel al onze kantoorartikelen zijn gaan bestellen. Het is prettig werken met een partij die de Brabantse ‘nononsense’ aanpak uitstraalt en ook echt naleeft! Sommige dingen moet je niet groter maken dan ze zijn. Dit is ook reden geweest om onze kopieer en printbehoeftes door Delo te laten verzorgen.' lees verder

Delo & Kantoortechniek bundelen krachten!

Welkom bij Delo! Vanaf 1 oktober 2016 zijn de activiteiten van Kantoortechniek.nl ondergebracht bij Delo! Door onze krachten te bundelen zijn we in staat u nóg betere en snellere service te verlenen! 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw printer(s), kopieermachine(s), multifunctional(s) en/of plotter(s). Daarnaast zijn wij onafhankelijk leverancier van alle gerenommeerde A-merken en kunnen we u voorzien van zowel nieuwe als occasion apparatuur, onderdelen en verbruiksartikelen. 

Onderhoud
Het onderhoud van uw kantoormachine is van groot belang voor de werking en de levensduur van uw apparatuur. Heeft u geen onderhoudscontract bij Delo? Geen probleem! Ook dan komen we het defect aan uw machine graag herstellen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u direct een specialist spreken, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0413-273055 of per e-mail via info@delo.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.