Kantoortechniek

Klanten aan het woord

  • Bakkerij Bacu
    Komt voor de bakker. ‘Al vele jaren verzorgt Delo naar volle tevredenheid onze kantoormachines. De machines kunnen optimaal worden gebruikt, mede door de goede uitleg. Deze échte, “ouderwetse” service is voor ons een groot pluspunt. Zo ook de eigen Delo Servicedienst: niets is vervelender dan een weigerende kopieermachine, aangezien dit altijd op de meest onmogelijke momenten gebeurt. Delo zorgt er echter voor, dat problemen binnen no-time verholpen zijn! lees verder
  • Interzorg Thuiszorg
    Art Lemkens: ‘Wij zijn al jaren erg tevreden over Delo. Delo denkt met ons mee. Ze zijn er niet op uit om zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons verder te helpen. Delo komt met transparante en eerlijke oplossingen.’ lees verder

Delo & Kantoortechniek bundelen krachten!

Welkom bij Delo! Vanaf 1 oktober 2016 zijn de activiteiten van Kantoortechniek.nl ondergebracht bij Delo! Door onze krachten te bundelen zijn we in staat u nóg betere en snellere service te verlenen! 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw printer(s), kopieermachine(s), multifunctional(s) en/of plotter(s). Daarnaast zijn wij onafhankelijk leverancier van alle gerenommeerde A-merken en kunnen we u voorzien van zowel nieuwe als occasion apparatuur, onderdelen en verbruiksartikelen. 

Onderhoud
Het onderhoud van uw kantoormachine is van groot belang voor de werking en de levensduur van uw apparatuur. Heeft u geen onderhoudscontract bij Delo? Geen probleem! Ook dan komen we het defect aan uw machine graag herstellen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u direct een specialist spreken, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0413-273055 of per e-mail via info@delo.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.