Kantoortechniek

Klanten aan het woord

  • Tennant Company
    Eén schakel, alles geregeld. ‘Eén schakel en aanspreekpunt voor al onze kantoorzaken; voor ons is dat echt functioneel. Kantoormeubilair, -machines en -artikelen worden snel en flexibel geleverd, ongeacht de omvang. Behalve dat Delo letterlijk bij ons ‘om de hoek’ zit, handelen ze ook op die manier; snel en daadkrachtig!’ lees verder
  • Area Wonen
    Alle zorg uit handen. ‘Door de goede samenwerking tussen Delo en onze binnenhuisarchitect, hebben wij totaal geen omkijken gehad naar de inrichting van ons nieuwe pand. Ook na oplevering van het meubilair is er uitstekende service geleverd met meerdere (uitgebreide) zitinstructies en het adviseren en aanbrengen van bijvoorbeeld kabelmanagement.’ lees verder

Delo & Kantoortechniek bundelen krachten!

Welkom bij Delo! Vanaf 1 oktober 2016 zijn de activiteiten van Kantoortechniek.nl ondergebracht bij Delo! Door onze krachten te bundelen zijn we in staat u nóg betere en snellere service te verlenen! 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw printer(s), kopieermachine(s), multifunctional(s) en/of plotter(s). Daarnaast zijn wij onafhankelijk leverancier van alle gerenommeerde A-merken en kunnen we u voorzien van zowel nieuwe als occasion apparatuur, onderdelen en verbruiksartikelen. 

Onderhoud
Het onderhoud van uw kantoormachine is van groot belang voor de werking en de levensduur van uw apparatuur. Heeft u geen onderhoudscontract bij Delo? Geen probleem! Ook dan komen we het defect aan uw machine graag herstellen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u direct een specialist spreken, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0413-273055 of per e-mail via info@delo.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.