Kantoormachines

Klanten aan het woord

  • Bakkerij Bacu
    Komt voor de bakker. ‘Al vele jaren verzorgt Delo naar volle tevredenheid onze kantoormachines. De machines kunnen optimaal worden gebruikt, mede door de goede uitleg. Deze échte, “ouderwetse” service is voor ons een groot pluspunt. Zo ook de eigen Delo Servicedienst: niets is vervelender dan een weigerende kopieermachine, aangezien dit altijd op de meest onmogelijke momenten gebeurt. Delo zorgt er echter voor, dat problemen binnen no-time verholpen zijn! lees verder
  • Modine Uden
    ‘Delo is een bekende naam in deze regio.', vertelt de Inkoper van Modine. ‘We hadden nieuwe copiers nodig en na een goed gesprek zijn we het traject met Delo gestart.’ lees verder

Service

Toner op? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de toners ontvangt.

Toner bestellen >

 


Storing? Delo heeft een eigen servicedienst, die binnen 8 werkuren bij u op de stoep staat. Een storing is dus zo opgelost. Vul onderstaand formulier in en we verhelpen de storing zo snel mogelijk!

Kantoormachine storing melden >

Koffiemachine storing melden >

 


Retour aanmelden? Bent u niet tevreden over uw geleverde artikel, of is er een andere reden waarom u een artikel graag naar ons wilt terug sturen? Dit lossen we voor u op! 

Retour aanvragen >

 

 

 

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.