Kantoorinrichting

Klanten aan het woord

  • Gemeente Mill
    Tonnie van Doorn: ‘De adviseurs van Delo hebben veel expertise in huis en ze denken mee in oplossingen. Meer dan je zou mogen verwachten.' lees verder
  • Rabobank Uden-Veghel
    Frans Vonk: ‘De keuze voor aanschaf nieuwe bureaustoelen was gemakkelijk. Delo kwam daar heel gunstig uit. De prijzen waren marktconform en Delo bood vele extra’s, zoals het geven van stoelinstructies en het afvoeren van oude meubels.’ lees verder

Brochures

Datasheet Kantoorinrichting Delo

Delo doet meer. Ook op het gebied van kantoorinrichting. Graag zouden wij dan ook eens met u om de tafel gaan om vrijblijvend de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. U kunt bij Delo tevens sparen voor leuke cadeaus. Lees snel verder over wat Delo voor u kan betekenen.                                                               

                  


Delo kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak apart.  U krijgt te maken met ergonomie, efficiency, milieu, maar bovenal uw eigen smaak en specifieke wensen. Deze catalogus sluit hier volledig op aan, een totaalaanbod van A tot Z.

Deze gids informeert, adviseert en motiveert bij het maken van keuzes omtrent de totale invulling van kantoor- en projectinrichting. U kunt de gids hieronder per thema downloaden.

         
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.