Kantoorinrichting

Klanten aan het woord

  • Rabobank Uden-Veghel
    Frans Vonk: ‘De keuze voor aanschaf nieuwe bureaustoelen was gemakkelijk. Delo kwam daar heel gunstig uit. De prijzen waren marktconform en Delo bood vele extra’s, zoals het geven van stoelinstructies en het afvoeren van oude meubels.’ lees verder
  • Area Wonen
    Alle zorg uit handen. ‘Door de goede samenwerking tussen Delo en onze binnenhuisarchitect, hebben wij totaal geen omkijken gehad naar de inrichting van ons nieuwe pand. Ook na oplevering van het meubilair is er uitstekende service geleverd met meerdere (uitgebreide) zitinstructies en het adviseren en aanbrengen van bijvoorbeeld kabelmanagement.’ lees verder

Brochures

Datasheet Kantoorinrichting Delo

Delo doet meer. Ook op het gebied van kantoorinrichting. Graag zouden wij dan ook eens met u om de tafel gaan om vrijblijvend de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. U kunt bij Delo tevens sparen voor leuke cadeaus. Lees snel verder over wat Delo voor u kan betekenen.                                                               

                  


Delo kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak apart.  U krijgt te maken met ergonomie, efficiency, milieu, maar bovenal uw eigen smaak en specifieke wensen. Deze catalogus sluit hier volledig op aan, een totaalaanbod van A tot Z.

Deze gids informeert, adviseert en motiveert bij het maken van keuzes omtrent de totale invulling van kantoor- en projectinrichting. U kunt de gids hieronder per thema downloaden.

         
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.