Kantoorartikelen

Klanten aan het woord

  • Vinci Facilities
    No-nonsense oplossingen. ‘Via onze relatie met Wiltec kwamen we in contact met Delo, waarna we daar al snel al onze kantoorartikelen zijn gaan bestellen. Het is prettig werken met een partij die de Brabantse ‘nononsense’ aanpak uitstraalt en ook echt naleeft! Sommige dingen moet je niet groter maken dan ze zijn. Dit is ook reden geweest om onze kopieer en printbehoeftes door Delo te laten verzorgen.' lees verder
  • Meeùs Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen
    Goed voor het milieu én onze portemonnee. ‘Sinds onze overstap naar Delo, werken we met veelal ‘groene’ kantoorartikelen. Goed advies in ons assortiment heeft zelfs gezorgd voor kostenbesparing! Daarnaast is Delo gekoppeld aan ons online bestelsysteem, waardoor al onze landelijke vestigingen snel en gemakkelijk toegang hebben tot een compleet assortiment kantoorartikelen. Door mee te denken tot op administratief niveau, en daarmee besparingen te realiseren, onderscheidt Delo zich écht. lees verder

SPAREN MET DELO!

Delo doet graag meer. Niet alleen op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting en –machines, maar nu ook met de Delo spaarpunten.

Met de Delo punten spaart u voor een waardebon van Fonq.nl. Dit eigentijdse online warenhuis biedt alles wat u zich maar kunt bedenken. Zo kunt u nu dus sparen voor veel meer verschillende soorten cadeaus! In deze webshop vindt u alles op het gebied van wonen & design, koken & tafelen, huishouden, tuin & vrije tijd, lifestyle, kinderen en sport.


U ontvangt bij Delo bij iedere besteding van € 20,- aan kantoorartikelen* een spaarpunt. Sparen gaat dus lekker snel!

 

Waar gaat u voor sparen? Kijk op Fonq.nl en laat u inspireren.

Het is ook mogelijk om de punten in te leveren bij Delo en de waarde ervan te schenken aan een goed doel naar keuze. Klik hier voor meer informatie.

Beheer uw spaarpunten online!

Als vaste klant van Delo ontvangt u een inlogcode voor uw persoonlijke spaaraccount. Maandelijks uploaden wij uw nieuwe gespaarde punten automatisch. Via uw spaaraccount kunt u de punten claimen op het moment dat u een cadeau wilt ontvangen. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met uw adviseur of onze binnendienst (T: 0413-273055 of E: info@delo.nl).

Ga direct naar uw persoonlijke spaaraccount!

* Kantoormachines en kantoorinrichting zijn van deze spaaractie uitgesloten.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.