Kantoorartikelen

Klanten aan het woord

  • Raaijmakers Bronbemaling
    Robert Raaijmakers: ‘Natuurlijk vergelijk je voor een nieuwe inrichting verschillende aanbieders. Delo kwam qua prijs-kwaliteit verhouding het beste uit de bus, en door de positieve ervaring uit het verleden was de keuze zo gemaakt.’ lees verder
  • Ball Packaging Oss
    Jeroen Sas: ‘Bij Delo kunnen we precies bestellen wat we nodig hadden. De prijs was prima en de extra service zoals voorraadbeheer was doorslaggevend. We hoeven Delo maar te bellen en het wordt geregeld’. lees verder

SPAREN MET DELO!

Delo doet graag meer. Niet alleen op het gebied van kantoorartikelen, -inrichting en –machines, maar nu ook met de Delo spaarpunten.

Met de Delo punten spaart u voor een waardebon van Fonq.nl. Dit eigentijdse online warenhuis biedt alles wat u zich maar kunt bedenken. Zo kunt u nu dus sparen voor veel meer verschillende soorten cadeaus! In deze webshop vindt u alles op het gebied van wonen & design, koken & tafelen, huishouden, tuin & vrije tijd, lifestyle, kinderen en sport.


U ontvangt bij Delo bij iedere besteding van € 20,- aan kantoorartikelen* een spaarpunt. Sparen gaat dus lekker snel!

 

Waar gaat u voor sparen? Kijk op Fonq.nl en laat u inspireren.

Het is ook mogelijk om de punten in te leveren bij Delo en de waarde ervan te schenken aan een goed doel naar keuze. Klik hier voor meer informatie.

Beheer uw spaarpunten online!

Als vaste klant van Delo ontvangt u een inlogcode voor uw persoonlijke spaaraccount. Maandelijks uploaden wij uw nieuwe gespaarde punten automatisch. Via uw spaaraccount kunt u de punten claimen op het moment dat u een cadeau wilt ontvangen. Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met uw adviseur of onze binnendienst (T: 0413-273055 of E: info@delo.nl).

Ga direct naar uw persoonlijke spaaraccount!

* Kantoormachines en kantoorinrichting zijn van deze spaaractie uitgesloten.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.