Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Blog

15 juni 2020

Zit er bij u ook iets los?

Nee, ik twijfel niet aan uw mentale gesteldheid en ik wil u ook geen andere medische problemen aanpraten. Eigenlijk wil ik iets veel gevaarlijkers aankaarten. Alhoewel mentale instabiliteit op het werk vast ook erg gevaarlijk kan zijn! Maar dat is misschien iets voor een andere keer. Weet u hoe gevaarlijk loshangende kabels rond de werkplek zijn of kunnen zijn?

Het is een onderdeel van de kantoorinrichting wat vaak (letterlijk) over het hoofd wordt gezien. Logisch ook, want een verstelbaar bureau of een ergonomische stoel zijn net zo belangrijk en bovendien voor iedereen zichtbaar. Een écht goede inrichter of facilitair manager kijkt echter ook onder het bureau. En naast alle verdwaalde paperclips en koffievlekken komen ze daar helaas nog te vaak een warboel van kabels tegen. En dat is gevaarlijker dan u misschien denkt!

De risico’s van loshangende kabels:
– grotere kans op kortsluiting en kabelbreuken (en dus brand)
– groter struikelgevaar
– veilige hoogteverstelling door voldoende lengte van de kabels
– meer stofnesten en vuil, dus hogere kans op ziektes

en daarnaast ziet het er natuurlijk niet erg professioneel en netjes uit…

Dus wilt u voorkomen dat uw zieke medewerkers struikelen terwijl ze naar de nooddeur rennen, omdat er brand is uitgebroken (oké, het hoeft niet állemaal tegelijk, maar het kan wel!)? Zorg dan voor goed kabelmanagement!

Nou wil ik niet alleen maar doemscenario’s schetsen zonder ook de oplossing aan te dragen. Er zijn genoeg producten en handige trucjes die u kunnen helpen om de kabels te ordenen en toch toegankelijk te houden. Daarnaast zijn er ook vakmensen die zich speciaal op het gebied van kabelmanagement hebben gespecialiseerd en die uw bureaus in een mum van tijd kunnen omtoveren tot een net en overzichtelijk kabelwalhalla.

Bij Delo bewijzen we graag dat het klopt wat we beweren en daarom bieden we een gratis proefplaatsing aan: we richten in uw kantoorruimte een werkplek in die qua kabels volledig veilig en netjes is afgewerkt. Bovendien plaatsen we bijvoorbeeld ook een ergonomische monitorarm, een opbouwunit voor stroom en data op het bureau, met een handige CPU-houder eronder.

Wedden dat u na een proefplaatsing van 2 weken net zo overtuigd bent van het nut van goed kabelmangement als dat wij dat zijn?

Deze bijdrage is geschreven door Astrid Damen, Medewerker Klantenservice & Sales bij Delo

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.