Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Delo laat Gemeente Uden gezonder én duurzamer zitten

duurzamer zitten

Na een uitgebreide selectie- en proefprocedure heeft Gemeente Uden de Udense kantoorspecialist Delo B.V. opdracht gegeven om 370 nieuwe bureaustoelen te leveren. De bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld om het gezond werken van de gebruikers te verbeteren en bestaan voor een groot deel uit recyclebaar materiaal met een lange levensduur. Daarmee kiest Gemeente Uden bewust voor duurzaamheid en zitten de medewerkers de komende jaren goed!

Het vervangingstraject van de bureaustoelen is begin februari opgestart en diverse aanbieders hebben deelgenomen. Onderdeel van de beoordelingscriteria waren onder andere zitcomfort, duurzaamheid en prijs/kwaliteit. De door Delo voorgestelde bureaustoel kwam hierbij het beste uit de test. De bureaustoel voldoet aan alle moderne eisen en bestaat voor 93% uit recyclebaar materiaal en heeft een lange levensduur.

In de laatste week van mei zorgt Delo in samenwerking met de Gemeente Uden voor een geruisloos vervangingsmoment van alle bureaustoelen, zodat alle medewerkers vanaf juni kunnen plaatsnemen op hun nieuwe bureaustoel. Daarbij zorgen de ergonomische specialisten van Delo voor een juiste instructie, zodat de bureaustoel op de juiste manier in gebruik wordt genomen zodat dit uiteindelijk zorgt voor een vermindering in fysieke klachten en daarmee minder verzuim.

Op advies van Delo is ervoor gekozen de huidige bureaustoelen van Gemeente Uden, waar mogelijk, te voorzien van een onderhoudsbeurt en via De Udense Uitdaging gratis aan te bieden bij lokale Stichtingen en Verenigingen om de bureaustoelen te voorzien van een tweede leven. Zo hebben onder andere Stichting Compass Uden en Carnavalstichting de Knoerissen hier al gebruik van gemaakt.

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.