Top
 
 
 
 
Contact
Storing?

Bereikbaarheid Delo

Europa en de rest van de wereld zijn in de ban van het coronavirus (COVID-19). Ook voor Nederland en de landen direct om ons heen gelden inmiddels vergaande maatregelen. Dat betekent dat het het virus inmiddels meer raakt dan onze gezondheid alleen: deze pandemie heeft ook grote gevolgen voor het maatschappelijk en economisch verkeer.

De actuele situatie brengt de nodige uitdagingen en dilemma’s met zich mee. Binnen Delo volgen we de ontwikkelingen en de richtlijnen van de overheid op de voet en passen dagelijks waar nodig ons beleid aan. Daarbij is de gezondheid van onze collega’s en klanten topprioriteit. Daarnaast hebben we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat we onze klanten zo goed als mogelijk van dienst blijven.

Concreet betekent dat het volgende voor onze dienstverlening:

 • Een groot deel van onze kantoormedewerkers werkt thuis. In principe zijn onze klantenservice en specialisten op die manier prima bereikbaar. Helaas kan het hierdoor voorkomen dat wij op piekmomenten telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip daarvoor.
 • De leveringen van uw bestellingen gaan vooralsnog gewoon door. Onze logistieke mensen zetten zich in om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en nagenoeg alle artikelen (m.u.v. hygiëne artikelen) zijn vooralsnog uit voorraad leverbaar. Wij hebben verschillende maatregelen getroffen om de continuïteit zo goed als mogelijk te kunnen waarborgen.
 • Uw contactpersoon en onze overige (buitendienst) medewerkers staan voor u klaar. Zij zijn zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar. Zij werken veelal vanuit huis en kunnen ook via Skype/Teams middels video-conference contact met u leggen, zodat (geplande) bijeenkomsten zoveel mogelijk digitaal door kunnen gaan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

U kunt ons het beste bereiken:
– telefonisch: 0413 – 27 30 55
– per e-mail: info@delo.nl
– chat: www.delo.nl

Gegevens

Delo BV
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer 0413-273 055
Fax 0413-274 265
Technische Dienst 0413-728 655
Whatsapp 06-53 30 95 79
E-mailadres info@delo.nl
BTW nummer NL822611272B01
KvK Den Bosch 50.18.49.62
Openingstijden
Ma - Vr 08.00 - 17.30
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-53 30 95 79.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

  Aanhef *

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijf *

  Functie *

  Telefoon *

  E-mail *

  Opmerking

  Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.