Klanten aan het woord

 • Vinci Facilities
  No-nonsense oplossingen. ‘Via onze relatie met Wiltec kwamen we in contact met Delo, waarna we daar al snel al onze kantoorartikelen zijn gaan bestellen. Het is prettig werken met een partij die de Brabantse ‘nononsense’ aanpak uitstraalt en ook echt naleeft! Sommige dingen moet je niet groter maken dan ze zijn. Dit is ook reden geweest om onze kopieer en printbehoeftes door Delo te laten verzorgen.' lees verder
 • Bolsius
  Snelheid op maat. ‘Vanwege de groei binnen onze organisatie doen we geregeld een beroep op de deskundigheid van Delo. Wanneer er weer werkplekken bij moeten komen, zorgt Delo voor een snelle en nette afhandeling. Het blijft niet bij standaard meubilair, indien gewenst denkt Delo mee om zaken op maat te ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden met een unieke uitstraling!’ lees verder

Acties

 • Dikgedrukt voordeel Kyocera desktop

  Samen met de introductie van de nieuwe Kyocera printers en multifunctionals voor het (thuis-)kantoor lanceert Delo direct een actie! Speciaal voor het thuiskantoor of kleine werkgroepen heeft Kyocera een nieuwe lijn zwart-wit printers en MFP's op de markt gebracht. Ze zijn compact, eenvoudig te gebruiken en tegelijkertijd robuust, klein en krachtig dus!

  lees verder
 • Delo start nieuw initiatief voor goede doelen én het milieu

  Bij Delo staan milieuvriendelijk werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Delo komt daarom met een initiatief om beide zaken goed aan te pakken. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

  lees verder
 • Gratis gevulde voorraadkast

  Gegarandeerd nooit meer misgrijpen op kantoorartikelen: daar zorgen wij voor! Wij richten uw voorraadkast op locatie in, u betaalt daarna alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

  lees verder
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.