Klanten aan het woord

 • Area Wonen
  Alle zorg uit handen. ‘Door de goede samenwerking tussen Delo en onze binnenhuisarchitect, hebben wij totaal geen omkijken gehad naar de inrichting van ons nieuwe pand. Ook na oplevering van het meubilair is er uitstekende service geleverd met meerdere (uitgebreide) zitinstructies en het adviseren en aanbrengen van bijvoorbeeld kabelmanagement.’ lees verder
 • Gemeente Mill
  Tonnie van Doorn: ‘De adviseurs van Delo hebben veel expertise in huis en ze denken mee in oplossingen. Meer dan je zou mogen verwachten.' lees verder

Acties

 • Dikgedrukt voordeel Kyocera desktop

  Samen met de introductie van de nieuwe Kyocera printers en multifunctionals voor het (thuis-)kantoor lanceert Delo direct een actie! Speciaal voor het thuiskantoor of kleine werkgroepen heeft Kyocera een nieuwe lijn zwart-wit printers en MFP's op de markt gebracht. Ze zijn compact, eenvoudig te gebruiken en tegelijkertijd robuust, klein en krachtig dus!

  lees verder
 • Delo start nieuw initiatief voor goede doelen én het milieu

  Bij Delo staan milieuvriendelijk werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Delo komt daarom met een initiatief om beide zaken goed aan te pakken. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

  lees verder
 • Gratis gevulde voorraadkast

  Gegarandeerd nooit meer misgrijpen op kantoorartikelen: daar zorgen wij voor! Wij richten uw voorraadkast op locatie in, u betaalt daarna alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

  lees verder
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.