Over Delo

Klanten aan het woord

  • Bakkerij Bacu
    Komt voor de bakker. ‘Al vele jaren verzorgt Delo naar volle tevredenheid onze kantoormachines. De machines kunnen optimaal worden gebruikt, mede door de goede uitleg. Deze échte, “ouderwetse” service is voor ons een groot pluspunt. Zo ook de eigen Delo Servicedienst: niets is vervelender dan een weigerende kopieermachine, aangezien dit altijd op de meest onmogelijke momenten gebeurt. Delo zorgt er echter voor, dat problemen binnen no-time verholpen zijn! lees verder
  • Vinci Facilities
    No-nonsense oplossingen. ‘Via onze relatie met Wiltec kwamen we in contact met Delo, waarna we daar al snel al onze kantoorartikelen zijn gaan bestellen. Het is prettig werken met een partij die de Brabantse ‘nononsense’ aanpak uitstraalt en ook echt naleeft! Sommige dingen moet je niet groter maken dan ze zijn. Dit is ook reden geweest om onze kopieer en printbehoeftes door Delo te laten verzorgen.' lees verder

Sponsoring en donaties

Delo heeft maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan en ondersteunt graag goede doelen en lokale initiatieven. We ontvangen hiervoor regelmatig verzoeken. Om zoveel mogelijk goede doelen te kunnen steunen, heeft Delo twee initiatieven opgestart.

1. Toners recyclen voor het goede doel

Delo zamelt oude toners in bij bedrijven, om deze milieuvriendelijk te laten recyclen. Dit is beter voor het milieu én het levert een extraatje op. Deze extraatjes gaan in de ‘Sponsor-pot’ van Delo en worden gebruikt voor sponsoring en het ondersteunen van regionale goede doelen en verenigingen. Wilt u uw toners laten recyclen én tegelijkertijd een goed doel steunen? Vraag dan een inzamelbox aan bij Delo!

2. Lever uw Delo spaarpunten in voor het goede doel

Klanten van Delo kunnen waardepunten sparen en daar een cadeau voor uitzoeken. Zij kunnen deze punten echter ook inleveren bij Delo en de waarde ervan schenken aan een goed doel naar keuze. Lever uw waardebonnen in en kies één van de geselecteerde goede doelen en verenigingen!

> Lever uw Delo spaarpunten in voor het goede doel

 


Staat uw goede doel er niet bij?

Bent of kent u een goed doel dat niet op deze lijst mag ontbreken? Geef het dan door, via onderstaand formulier. Als uw goede doel of vereniging past binnen het beleid van Delo, staat het binnenkort ook in de lijst! TIP: u kunt uiteraard ook zelf bedrijven aanschrijven om ze te stimuleren op deze manier uw goede doel of vereniging te steunen!

> Meld uw goede doel of vereniging aan

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.