Over Delo

Nieuws

  • De feestdagen komen er weer aan. Tijd voor gezelligheid, samenzijn en natuurlijk cadeaus! Wist u dat het qua cadeaus bij Delo eigenlijk elke dag feest is? Al sinds 2012 belonen wij onze trouwe klanten voor hun bestellingen in onze webshop met de Delo spaarpunten. lees verder
  • Nee, ik twijfel niet aan uw mentale gesteldheid en ik wil u ook geen andere medische problemen aanpraten. Eigenlijk wil ik iets veel gevaarlijkers aankaarten (alhoewel, mentale instabiliteit op het werk vast ook erg gevaarlijk kan zijn, maar dat is misschien iets voor een andere keer). - Weet u hoe gevaarlijk loshangende kabels rond de werkplek zijn of kunnen zijn? - lees verder
  • Na jarenlang steevast in de Nederlandse top te presteren is Delo medewerker Eric Janssen tijdens de Europese Service Awards tot ‘Beste Field Service Engineer van Europa’ verkozen. Uit een deelnemersveld van 3751 gespecialiseerde kantoormachine-engineers is Eric de 2e Nederlander ooit die deze prestigieuze prijs in ontvangst heeft mogen nemen. lees verder
Alle nieuwsberichten

Delo werkt. Duidelijk.

Met een historie die teruggaat tot 1971 is Delo de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming voor kantoorinrichting, -machines en -supplies. Sinds juni 2010 is Delo onderdeel van Wiltec B.V. Samen bieden zij een totaalpakket, voor alle werkomgevingen!

Laat u inspireren... bekijk hier het 'Delo Inspiratieboek!'

Kantoorartikelen: al uw zorgen uit handen

Het uitgebreide assortiment kantoorartikelen maakt van Delo een absolute totaalleverancier voor uw kantoor. Deskundig personeel adviseert u graag in het maken van de juiste keuze. Producten bestellen is erg gemakkelijk. Dit kan per mail, fax of telefonisch, of u komt naar onze winkel. Vandaag besteld, is morgen in huis. Indien gewenst, vult Delo uw voorraadkast op locatie. Zo grijpt u nooit meer mis. 
Lees meer! 

   

Inrichting: van 3D ontwerp tot installatie

Steeds meer kantoren vragen om een flexibel interieur. Een inrichting die snel en  probleemloos kan worden aangepast, zonder dat daarbij de sfeer verloren gaat. Het bieden  van maatwerk is voor Delo vanzelfsprekend. We bekijken samen met u wat u precies wilt. Die wensen zetten we om in een 3D-tekening voor een realistisch beeld. Indien nodig werken we hierbij samen met een interieurarchitect. Over de uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken, Delo regelt alles. Niet alleen het inrichten van uw kantoor, maar ook alle facilitaire zaken eromheen. Zo zorgen we voor tijdelijke opslag en afvoer van oude meubels én geven we uw medewerkers persoonlijke stoelinstructies.
Lees meer!  

 

Machines: functioneel en slim

Kantoormachines zijn onmisbaar. Delo heeft een groot assortiment machines, van eenvoudige bureauprinters tot multifunctionele copiers. Delo adviseert merkonafhankelijk en biedt alleen kwalitatief hoogwaardige oplossingen van A-merken. Ook is Delo uw specialist voor het organiseren, optimaliseren en archiveren van (digitale) documentstromen. Oplossingen die u helpen besparen, concreet en meetbaar. Een team van experts geeft u gericht advies, dat perfect aansluit op uw wensen. De eigen servicedienst van Delo helpt bij een storing  altijd binnen 8 werkuren.
Lees meer!

   


Certificeringen

Om de kwaliteit van door Delo en Wiltec geleverde producten en diensten te onderstrepen en te waarborgen heeft moederbedrijf Wiltec verschillende kwaliteitscertificaten en is Wiltec lid van verschillende brancheverenigingen.

Delo.nl is een website van Wiltec B.V.

Industrielaan 24, 5406 XC Uden (Nederland)
Postbus 116, 5400 AC Uden (Nederland)

Telefoon: +31(0413) 273 055
Fax: +31(0413) 274 265
E-mail: info@delo.nl

BTW nummer: NL822611272B01
KvK Den Bosch: 501.84.962

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.