Kantoortechniek

Klanten aan het woord

  • Interzorg Thuiszorg
    Art Lemkens: ‘Wij zijn al jaren erg tevreden over Delo. Delo denkt met ons mee. Ze zijn er niet op uit om zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons verder te helpen. Delo komt met transparante en eerlijke oplossingen.’ lees verder
  • Gemeente Mill
    Tonnie van Doorn: ‘De adviseurs van Delo hebben veel expertise in huis en ze denken mee in oplossingen. Meer dan je zou mogen verwachten.' lees verder

Delo & Kantoortechniek bundelen krachten!

Welkom bij Delo! Vanaf 1 oktober 2016 zijn de activiteiten van Kantoortechniek.nl ondergebracht bij Delo! Door onze krachten te bundelen zijn we in staat u nóg betere en snellere service te verlenen! 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van uw printer(s), kopieermachine(s), multifunctional(s) en/of plotter(s). Daarnaast zijn wij onafhankelijk leverancier van alle gerenommeerde A-merken en kunnen we u voorzien van zowel nieuwe als occasion apparatuur, onderdelen en verbruiksartikelen. 

Onderhoud
Het onderhoud van uw kantoormachine is van groot belang voor de werking en de levensduur van uw apparatuur. Heeft u geen onderhoudscontract bij Delo? Geen probleem! Ook dan komen we het defect aan uw machine graag herstellen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Wilt u direct een specialist spreken, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0413-273055 of per e-mail via info@delo.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.