Kantoorinrichting

Klanten aan het woord

  • Gemeente Mill
    Tonnie van Doorn: ‘De adviseurs van Delo hebben veel expertise in huis en ze denken mee in oplossingen. Meer dan je zou mogen verwachten.' lees verder
  • Bolsius
    Snelheid op maat. ‘Vanwege de groei binnen onze organisatie doen we geregeld een beroep op de deskundigheid van Delo. Wanneer er weer werkplekken bij moeten komen, zorgt Delo voor een snelle en nette afhandeling. Het blijft niet bij standaard meubilair, indien gewenst denkt Delo mee om zaken op maat te ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden met een unieke uitstraling!’ lees verder

Brochures

Datasheet Kantoorinrichting Delo

Delo doet meer. Ook op het gebied van kantoorinrichting. Graag zouden wij dan ook eens met u om de tafel gaan om vrijblijvend de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. U kunt bij Delo tevens sparen voor leuke cadeaus. Lees snel verder over wat Delo voor u kan betekenen.                                                               

                  


Delo kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak apart.  U krijgt te maken met ergonomie, efficiency, milieu, maar bovenal uw eigen smaak en specifieke wensen. Deze catalogus sluit hier volledig op aan, een totaalaanbod van A tot Z.

Deze gids informeert, adviseert en motiveert bij het maken van keuzes omtrent de totale invulling van kantoor- en projectinrichting. U kunt de gids hieronder per thema downloaden.

         
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.