Klanten aan het woord

 • Meeùs Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen
  Goed voor het milieu én onze portemonnee. ‘Sinds onze overstap naar Delo, werken we met veelal ‘groene’ kantoorartikelen. Goed advies in ons assortiment heeft zelfs gezorgd voor kostenbesparing! Daarnaast is Delo gekoppeld aan ons online bestelsysteem, waardoor al onze landelijke vestigingen snel en gemakkelijk toegang hebben tot een compleet assortiment kantoorartikelen. Door mee te denken tot op administratief niveau, en daarmee besparingen te realiseren, onderscheidt Delo zich écht. lees verder
 • Bakkerij Bacu
  Komt voor de bakker. ‘Al vele jaren verzorgt Delo naar volle tevredenheid onze kantoormachines. De machines kunnen optimaal worden gebruikt, mede door de goede uitleg. Deze échte, “ouderwetse” service is voor ons een groot pluspunt. Zo ook de eigen Delo Servicedienst: niets is vervelender dan een weigerende kopieermachine, aangezien dit altijd op de meest onmogelijke momenten gebeurt. Delo zorgt er echter voor, dat problemen binnen no-time verholpen zijn! lees verder

Acties

 • Dikgedrukt voordeel Kyocera desktop

  Samen met de introductie van de nieuwe Kyocera printers en multifunctionals voor het (thuis-)kantoor lanceert Delo direct een actie! Speciaal voor het thuiskantoor of kleine werkgroepen heeft Kyocera een nieuwe lijn zwart-wit printers en MFP's op de markt gebracht. Ze zijn compact, eenvoudig te gebruiken en tegelijkertijd robuust, klein en krachtig dus!

  lees verder
 • Delo start nieuw initiatief voor goede doelen én het milieu

  Bij Delo staan milieuvriendelijk werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Delo komt daarom met een initiatief om beide zaken goed aan te pakken. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

  lees verder
 • Gratis gevulde voorraadkast

  Gegarandeerd nooit meer misgrijpen op kantoorartikelen: daar zorgen wij voor! Wij richten uw voorraadkast op locatie in, u betaalt daarna alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

  lees verder
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.